Teknoloji

Nothing’in yeni kulaklığı Ear (Open)’ın tasarımı ve özellikleri lansmanın hemen öncesinde sızdırıldı

nothing ear (open)

Bugün tanıtılması beklenen Nothing Ear (Open) kulaklık, WinFuture tarafından sızdırılan görsellerle lansman öncesinde ortaya çıktı. Yeni kulaklığın, kulağın arkasına dolanan kavisli bir banda sahip olduğu ve bu sayede daha rahat bir kullanım sunabileceği görülüyor.

WinFuture’un bildirdiğine göre, kulağın hemen dışında yer alan hoparlör, 14.2 mm sürücü ile birlikte gelebilir. Diğer Nothing kulaklıkları gibi, bu yeni model de şeffaf bir tasarıma ve üzerinde markanın logosuna sahip bir gövdeyle karşımıza çıkacak.

Ayrıca, WinFuture’un haberine göre, kulaklıklar kılıfsız olarak sekiz saate kadar, kılıfla birlikte ise toplamda 30 saat kullanım süresi sunacak. Dokunmatik kontrol özelliklerine, aynı anda birden fazla cihaza bağlanma yeteneğine ve telefon görüşmeleri sırasında daha net ses sağlayan bir özelliğe sahip olması bekleniyor.

nothing ear (open)

Ear (Open), WinFuture’un haberine göre, Nothing’in diğer kulaklıklarında olduğu gibi bir Nothing Phone ile kullanıldığı sürece ChatGPT entegrasyonuna da sahip olacak gibi görünüyor. Diğer olası özellikler arasında IP54 sertifikasıyla su ve toz direnci, ayrıca Nothing’in nisan ayında piyasaya sürdüğü güncellenmiş Nothing Ear ve uygun fiyatlı Nothing Ear (a) ile tanıttığı Bass Enhance modu da yer alıyor.

nothing ear (open)

Nothing Ear (Open) tanıtım etkinliği 15.30’da başlayacak

Kulaklığın fiyatı ve beyaz dışında başka renk seçenekleri olup olmayacağı henüz belli değil. Ancak bu bilgilere de Nothing’in bugün saat 15.30’da başlayacak lansman etkinliğinde ulaşmak mümkün olacak.