Teknoloji

Nothing CMF Phone 1 ile birlikte kablosuz kulaklık ve akıllı saat de tanıtacak

nothing cmf phone 1

Nothing CMF Phone 1 adını taşıyan akıllı telefonunu 8 Temmuz’da gözler önüne çıkaracak. Bu etkinlikte CMF Phone 1 yalnız olmayacak. CMF Watch Pro 2 akıllı saat ve Buds Pro 2 kablosuz kulaklık da aynı etkinlikte tanıtılacak. Türkiye saatiyle 12.00’da başlayacak etkinlik canlı olarak yayınlanacak.

Daha önce yapılan paylaşımlar sayesinde CMF Phone 1’e dair pek çok detayı görmek mümkün olmuştu. Telefonun arkasına tescilli aksesuarların montajı için “Nothing Lock” isimli bir bileşenle gelecek olan cihazda, CMF Neckband Pro kulaklıktakine benzer şekilde dönen bir kurma kolu da bulunuyor.

Nothing CMF Phone 1 hangi özelliklerle gelecek?

CMF markasıyla çıkacak olan ilk akıllı telefonda 6.67 inç büyüklüğünde bir ekranın bulunması bekleniyor. Full HD+ çözünürlüklü 120 Hz OLED ekrana Dimensity 7300 işlemci, 50 megapiksel ana kamera ve 5000 mAh kapasiteli pilin eşlik edeceği belirtiliyor.

Watch Pro 2 ve Buds Pro 2 hakkındaki detaylar ise şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak bu iki cihazın da seleflerine kıyasla bazı geliştirmelerle gelmesi bekleniyor. 8 Temmuz’dan önce bu iki ürünle ilgili yeni bilgilerin paylaşılması da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER