EğlenceManşetler

Netflix Zeytin Ağacı’nın yeni sezon fragmanını yayınladı

netflix zeytin ağacı

Netflix, yeni sezon duyurusuyla heyecan yaratan Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezon fragmanını yayınladı. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda Tûba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Fırat Tanış, Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu, Aytaç Şaşmaz, Umut Kurt ve Füsun Demirel gibi başarılı oyuncular yer alyor.

Ayvalık’ta yeni bir başlangıç yapan Ada, Leyla ve Sevgi, sürprizlerle dolu yeni maceralarıyla izleyiciyi Ege’nin büyülü atmosferine davet ediyor. Üç yakın dostun karşılaştıkları engeller ve yaşadıkları duygusal dönüşümleri, kalplere dokunan samimi bir dille aktaran Zeytin Ağacı, sevginin iyileştirici gücünün de altını çiziyor.

Yeni sezonun hikayesi Netflix tarafından şu şekilde özetleniyor: Ayvalık’ta yeni bir hayata başlayan Ada (Tûba Büyüküstün), Leyla (Seda Bakan) ve Sevgi’nin (Boncuk Yılmaz) karşısına yepyeni sorunlar çıkar. Ada, bir yanda bilim dünyasıyla, diğer yanda ailesinin geçmişiyle uğraşırken, Leyla ise yeni bir iş kurmaya çalışmaktadır. Sevgi’nin ise bu sefer yakınlarından bile sakladığı bir sırrı vardır.

netflix zeytin ağacı

Netflix Zeytin Ağacı 2. sezon bölümlerini ne zaman yayınlayacak?

Zeytin Ağacı’nın 2. sezon bölümleri 11 Temmuz’da tüm dünyada Netflix izleyicileriyle buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER