EğlenceTeknoloji

Netflix Windows uygulamasından içerik indirme özelliğini çıkarabilir

netflix türkiye

Netflix Windows uygulaması, internet bağlantısının olmadığı ortamlarda görece büyük bir ekranda bir şeyler izlemek için en uygun seçenekler arasında yer alıyor. Windows kullanıcıları içerikleri bilgisayarlarına indirerek yine uygulama üzerinden internet bağlantısı olmadan da izleyebiliyor. Ancak yeni bir haber, Netflix’in Windows uygulamasından içerik indirip çevrimdışı izleme özelliğini çıkarmayı hedeflediğini öne sürüyor.

Artem Russakovskii tarafından X hesabından yapılan paylaşımda yer alan ekran görüntüsünde şu ifadeler yer alıyor: “Çok yakında: Yeni bir Windows uygulaması deneyimi. Güncelleme, canlı etkinliklere erişim, reklam destekli planlarla uyumluluk ve daha fazlasını içerir! İndirmeler artık desteklenmeyecek ancak desteklenen bir mobil cihazda TV şovlarını ve filmleri çevrimdışı izlemeye devam edebilirsiniz.”

netflix windows

Bunun kötü bir haber olduğu rahatlıkla söylenebilir. Ancak X’te yapılan başka bir paylaşım farklı bir durumu işaret ediyor. Bu paylaşımdaki ekran görüntüsünde de benzer bir mesaj olsa da, indirme özelliğinin iptaline dair bir bilgi verilmiyor.

netflix windows

Netflix Windows uygulamasında indirme özelliğinin akıbeti için tepki ölçüyor olabilir

Hangi iddianın doğru olduğunu söylemek pek kolay değil. İki mesajdan birinde bir yanlışlık olduğu kesin olsa da, bunun hangisinde olduğu şu an için anlaşılamıyor. Ancak Netflix’in sadece indirme özelliğini kullananları uyarması da ihtimal dahilinde yer alıyor. Zira ikinci ekran görüntüsünü paylaşan kullanıcı, indirme özelliğinden daha önce faydalanmadığını da belirtiyor.

Netflix’in gelecek reaksiyonları ölçmek için bir test yapıyor olması da ihtimallerden biri. Şirket daha önce bu tarz testleri gerçekleştirdiği için bu seçeneği de düşünmek gerekiyor.

B

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER