Eğlence

Netflix, Russo Kardeşlerin yeni filmi Sanal Ülke’nin ilk görsellerini yayınladı

netflix sanal ülke

Netflix, yönetmenliğini Anthony ve Joe Russo’nun üstlendiği, Millie Bobby Brown ve Chris Pratt’in başrollerini paylaştığı “Sanal Ülke” filminden ilk görselleri izleyicilerle buluşturdu.

2025 yılında sadece Netflix’te yayınlanacak olan “Sanal Ülke”, oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Filmde, Michelle isimli öksüz bir genç kızın, kayıp küçük kardeşini bulabilmek için Amerika’nın Batı Yakası’nı baştan sona kat ettiği bir macera konu ediliyor. Bu zorlu yolculukta ona gizemli bir robot ve sıra dışı bir gezgin eşlik ediyor. Millie Bobby Brown’un Michelle karakterine hayat verdiği bu yapımda, Chris Pratt’in yanı sıra Ke Huy Quan, Jason Alexander, Woody Norman, Giancarlo Esposito ve Stanley Tucci gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Sanal Ülke’nin seslendirme kadrosunda ise sinema dünyasının tanınmış isimleri yer alıyor. Woody Harrelson, Anthony Mackie, Brian Cox, Jenny Slate, Hank Azaria, Colman Domingo ve Alan Tudyk, bu macera dolu filmde karakterlere sesleriyle hayat veriyor.

  • netflix sanal ülke
  • netflix sanal ülke
  • netflix sanal ülke
  • netflix sanal ülke
  • netflix sanal ülke
  • netflix sanal ülke

Netflix Sanal Ülke filminde izleyicileri retro-fütürist bir atmosfere götürecek

Filmin senaryosu, Christopher Markus ve Stephen McFeely tarafından kaleme alındı ve Simon Stålenhag’ın aynı adlı romanından uyarlandı. Retro-fütürist bir atmosferde geçen film, duygusal bir yolculuğa çıkarken izleyicilere büyüleyici bir dünya sunmayı hedefliyor.

Yapımcılığını Joe ve Anthony Russo’nun yanı sıra Mike Larocca, Angela Russo-Otstot, Chris Castaldi ve Patrick Newall’un üstlendiği film, Netflix’in 2025 takviminde en çok beklenen yapımlardan biri olarak öne çıkıyor. Ayrıca filmin yürütücü yapımcıları arasında Christopher Markus, Stephen McFeely ve Tim Connors gibi önemli isimler de yer alıyor.