Eğlence

“10 Gün” üçlemesinin final filmi Meraklı Adamın 10 Günü’nün fragmanı paylaşıldı

netflix meraklı adamın 10 günü

Netflix, Mehmet Eroğlu’nun roman serisinden uyarlanan ve izleyicilere içsel bir dönüşüm hikayesi sunan “10 Gün” üçlemesinin son filmi Meraklı Adamın 10 Günü ile final yapmaya hazırlanıyor. Başrolde Nejat İşler’in yer aldığı ve Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği film, hem Sadık karakterinin karmaşık iç dünyasını hem de çevresinde giderek karanlık bir hâl alan olayları konu alıyor. Bu sürükleyici final, Sadık’ın son bir görev üstlenerek kaybolan genç bir kızı bulma mücadelesine sahne olacak. Bu kez karakter, yalnızca bir kaybın izini sürmekle kalmayıp, tehlikeli bağların gölgesinde kendisiyle ve geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalacak.

Netflix Türkiye, filmin finaline özel yayınladığı fragmanla hikayenin gidişatı hakkında önemli ipuçları sunuyor. Mehmet Eroğlu’nun roman serisinin temelini oluşturan varoluşsal sorgulamaları ekrana taşıyan bu seride, Sadık karakterinin sıradan bir insan olmaktan çıkarak anti-kahraman rolüne evrilişi işleniyor. Özellikle serinin son halkasında, Sadık’ın içsel dönüşümü ve çevresiyle olan çatışmaları keskin bir noktaya ulaşıyor. Üçlemenin finali, İstanbul’un farklı ve karanlık köşelerini bir dedektif titizliğiyle araştırırken, karakterin geçmişiyle bağlantılı gizemli detayların da gün yüzüne çıkmasına olanak tanıyor.

Sadık, üçlemenin ilk iki filminde, gündelik bir yaşantı süren sıradan bir karakterken, zamanla kendisini beklenmedik olayların içinde bulur. Son filmde ise Sadık, kaybolan genç bir kızı bulma göreviyle baş başa kalır. Bu görev, onu gizemli bir dünyanın derinliklerine çekerken, iş dünyası patronlarından sosyal medya fenomenlerine kadar geniş bir yelpazeye yayılan karakterlerle çevrelenir. Sadık, genç kadını bulma yolunda sürdürdüğü bu arayış sırasında kendi geçmişine de dair ipuçları yakalar ve kendi iç hesaplaşmalarına bir adım daha yaklaşır.

Filmde, Sadık’ın bu arayış süreci yalnızca kaybolan birinin bulunmasından öteye geçerek, toplumun farklı katmanlarını ve karmaşık ilişkiler ağını ele alıyor. Mehmet Eroğlu ve Damla Serim’in birlikte kaleme aldığı senaryoda, İstanbul’un farklı semtlerinde geçen sahneler, şehrin sosyo-kültürel yapısına da bir ayna tutuyor. Karakterin bu arayışında her ipucu onu daha derin bir karmaşaya sürüklerken, Sadık’ın kişisel dönüşümüne dair önemli izler de gün yüzüne çıkıyor.

  • netflix meraklı adamın 10 günü
  • netflix meraklı adamın 10 günü
  • netflix meraklı adamın 10 günü
  • netflix meraklı adamın 10 günü
  • netflix meraklı adamın 10 günü

Netflix Meraklı Adam 10 Günü filmini 7 Kasım’da yayınlayacak

Üçlemenin finalinde Nejat İşler’e Rıza Kocaoğlu, Kadir Çermik, İlayda Akdoğan, Şenay Gürler, Cem Uslu, Sezer Arıçay, Onur Gürçay, Hazal Subaşı, Cem Özeren, Ece Özdikici, Umut Karadağ, Cenan Çamyurdu, Cem Zeynel Kılıç, Umut Temizaş, ve Ayten Uncuoğlu eşlik ediyor.

Film, 7 Kasım’da izleyicilerle buluşacak.