EğlenceManşetler

Netflix Kübra dizisinin ikinci sezon yayın tarihini açıkladı

netflix kübra 2. sezon

Netflix, Taylan Biraderler imzasıyla, Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı, konusu ve anlatımıyla çok konuşulan Kübra dizisinin ikinci sezon yayın tarihini etkileyici bir video ile duyurdu.

Yapımını OGM’nin üstlendiği ve Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan Kübra, yapay zeka ve insan ilişkileri arasındaki ince çizgiyi etkileyici bir hikayeyle anlatıyor. Tüm sırların ortaya çıktığı dünyada, Gökhan seçimini yapmıştır. Ancak onun bu seçimi, hem sevdikleri hem de ona inananlar için daha büyük bir mücadelenin başlangıcıdır. Ailesini ve peşinden gelenleri korumak için her şeyi göze alan Gökhan, bedeli ne olursa olsun kazanmak zorundadır.

Dizinin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy dışında Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Onur Ünsal, Cihan Talay, Aytek Şayan, Meriç Rakalar, Deniz Işın, Mehmet Çağrı Çıtanak ve Nazan Kesal ve Ahmet Mümtaz Taylan yer alıyor. Senaryo ise Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı tarafından kaleme alındı.

  • netflix kübra 2. sezon
  • netflix kübra 2. sezon
  • netflix kübra 2. sezon

Netflix Kübra 2. sezon bölümlerini 6 Haziran’da yayınlayacak

Kübra, 2. sezonunda da etkileyici senaryosu ve güçlü oyunculuklarıyla izleyiciyi derin düşüncelere sevk eden bir deneyime ve heyecan dolu bir yolculuğa davet ediyor. Kübra 2. sezonu, 6 Haziran’da tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER