EğlenceManşetler

Netflix başrolünü Gal Gadot’nun üstlendiği yeni filmi Heart of Stone’un resmi fragmanını paylaştı

netflix heart of stone

Netflix Heart of Stone filminin resmi fragmanını Brezilya’da gerçekleştirdiği TUDUM etkinliğinde yayınladı. Heart of Stone’da başrolleri Gal Gadot ve Jamie Dornan paylaşıyor. İkili TUDUM etkinliğinde yanlarına filmin bir diğer oyuncusu Alia Bhatt’ı da alarak Noga Erez’in film için bestelediği “Quiet” isimli şarkı eşliğinde sahneye çıkarak resmi fragmanı duyurdu.

Heart of Stone’da yönetmen koltuğunda Tom Harper oturuyor. Senaryo Greg Rucka ve Allison Schroeder’in imzasını taşıyor. Oyuncu kadrosunda Gadot ve Dornan’a Alia Bhatt, Sophie Okonedo, Matthias Schweighöfer, Jing Lusi, Paul Ready eşlik ediyor.

Filmin konusu Netflix tarafından şu şekilde özetleniyor: “İstihbarat ajanı Rachel Stone (Gal Gadot), adına çalıştığı küresel çaplı, güçlü barış koruma örgütü ile bu örgütün en değerli ve tehlikeli varlığının kaybedilmesi arasındaki tek engeldir.

Tecrübesiz bir teknisyen gibi görünen Rachel Stone, ajan Parker (Jamie Dornan)’ın yönetimindeki MI6 biriminde görevlidir. Ancak MI6 biriminin Rachel ile ilgili bilmediği şey, onun aslında diğer ajanlardan bile gizli tutulan, dünya çapındaki tehditlere karşı  gelişmiş teknoloji kullanan güçlü barış koruma örgütü Charter için çalışmakta olduğudur. Görev odaklı, rakamları takip eden ve kimseye güveni olmayan, kısacası mükemmel bir saha ajanı olmak üzere eğitilmiştir. Sıradan görevlerinden biri gizemli hacker Keya Dhawan (Alia Bhatt) sebebiyle sekteye uğradığında ise Rachel’ın dünyası sarsılır. Charter’ı korumak üzere önüne çıkabilecek tüm engellere karşı canını dişine takarken insanlığı en önemli varlığı haline gelir. “

Netflix Heart of Stone ne zaman yayınlanacak?

Netflix Heart of Stone filmini 11 Ağustos’ta tüm dünyada izleyicilerle buluşturacak.

İLGİLİ HABERLER