EğlenceManşetler

Cem Yılmaz’ın fenomen karakteri Erşan Kuneri, 2. sezonuyla Netflix’e dönüyor

netflix erşan kuneri

Netflix, Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonunun 10 Ekim’de yayınlanacağını duyurdu. Diziden paylaşılan özel bir video ile tarih açıklanırken, Cem Yılmaz’ın hayat verdiği Erşan Kuneri’nin renkli dünyası yeni bölümleriyle izleyicileri yeniden ekran başına çekecek. Merakla beklenen bu sezon, sevilen oyuncu kadrosuna eklenen yeni isimlerle daha da zenginleşecek ve Netflix’te izleyicilerle buluşacak.

Dizinin yeni sezonunda, 84 yaşına gelen Erşan Kuneri, emekliliğinin tadını çıkarırken bir röportaj teklifi alır. Bu röportaj, Kuneri’nin kariyerindeki önemli dönüm noktalarını gün yüzüne çıkaracak sorularla başlar ve izleyicileri Türk sinemasının altın yıllarına doğru nostaljik bir yolculuğa davet eder. Kuneri’nin kendi anlatımıyla, sinema sektöründe bıraktığı izler ve unutulmaz anıları yeniden hatırlanırken, izleyiciler Türk sinema tarihinin keyifli bir kesitine tanık olacak.

Cem Yılmaz’ın yaratıcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği dizinin yapımı Fikirsanat tarafından gerçekleştiriliyor. İlk sezonda Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Nilperi Şahinkaya, Bülent Şakrak ve Merve Dizdar gibi başarılı oyuncuların yer aldığı kadro, bu sezon Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Bige Önal, Bora Akkaş ve Celal Kadri Kınoğlu’nun katılımıyla daha da genişliyor.

  • netflix erşan kuneri
  • netflix erşan kuneri
  • netflix erşan kuneri
  • netflix erşan kuneri
  • netflix erşan kuneri

Netflix Erşan Kuneri dizisinin yeni sezonunu nasıl anlatıyor?

Yeni sezon Netflix tarafından şu şekilde özetleniyor: “Erşan Kuneri, dizinin ikinci sezonunda, 84 yaşına gelmiş, hayatı ve filmleri hakkında yapılacak bir röportaj için geçmişini anlatmaya karar vermiştir. Erşan Kuneri’nin anılarıyla birlikte hem 80’li yılların ortalarına dönerek ortağı, eski oyuncu arkadaşları ve ekibe dahil ettiği yeni yeteneklerle hayata geçirdiği filmlerini, hem de inzivaya çekildiği evinde başlayan günümüz hayatını kendisinden dinleriz. Erşan Kuneri’nin sekiz bölümlük ikinci sezonunda yine birbirinden farklı filmler ve rengarenk karakterlerle eğlenceli bir Türk sineması tarihi izleyicilere sunulur.”