ManşetlerUlaşım

MG Ready programı ile yenilikçi araç sahiplenme imkanı

mg ready

Otomotiv devi SAIC bünyesinde bulunan ünlü İngiliz markası MG, Türkiye’deki kullanıcılarına sunduğu yenilikçi ürün ve hizmetlerle dikkat çekmeye devam ediyor. Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen MG, kuruluşunun 100. yılını kutladığı bu özel dönemde “MG Ready” programını tanıttı. Bu program, hem otomobil sahibi olmak isteyenlere kısa sürede araç sahibi olma imkanı tanıyor hem de esnek üyelik modelini sunuyor.

MG Ready programının avantajları

MG Ready programı, teslime hazır çeşitli kategorilerde araç seçenekleri ile kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Türkiye’de, kısa sürede sektörde adından söz ettiren ve 2023’te hızlı bir yükseliş gösteren MG, bu yeni hizmeti aracılığıyla müşterilerine araçlarını hızlı ve kolay bir şekilde satın alma imkanı tanıyor. Programa dahil olan araçların noter devri hızla gerçekleştiriliyor ve kullanıcılar aynı gün araçlarını teslim alabiliyor.

MG Ready kapsamında 3 farklı kategoride araç sunuluyor:

  1. 0 km plakalı teslime hazır araçlar
  2. 6000-15.000 km kullanılmış araçlar
  3. 15.001-25.000 km kullanılmış araçlar

Bu araçların müşterinin tercihine göre hemen satışı yapılabileceği gibi, önce üyelik ardından satın alma opsiyonu da bulunuyor. Esnek üyelik modeli, Türkiye’de ilk kez MG tarafından hayata geçirildi ve yoğun talep göreceği öngörülüyor. Araçlara hemen sahip olabilmek için MG web sayfası üzerinden 10.000 TL rezervasyon ücreti ödenerek fiyat sabitleme ve öncelik sırası elde edilebiliyor.

MG Ready programına basit bir üyelik süreciyle dahil olmak mümkün. Öncelikle MG’nin web sitesinden rezervasyon yapılıyor ve ardından teslimat için yetkili satıcı seçiliyor. İşlemler tamamlandıktan sonrasında, kullanıcı 100 bin TL güvence bedeli ile dilediği MG modelini kullanmaya başlayabiliyor. Üçüncü aydan itibaren, kullanıcılar araçları rayiç kullanılmış araç bedeliyle satın alabiliyor.

MG Türkiye, elektrikli araçlara henüz kararsız yaklaşan müşterilere yönelik olarak MG Ready programında MG4 modelinin giriş seviyesini, düşük kilometrede ve aylık 24.900 TL + KDV üyelik bedeli ile sunuyor. Ayrıca, program kapsamında 0 km plakalı MG araçlarda Vespa ile birlikte ikili paket olarak sahip olma fırsatı da temmuz ayında lansmana özel olarak eklenmiş..

İLGİLİ HABERLER