EğlenceManşetler

Nejat İşler’li “Meraklı Adamın 10 Günü” 7 Kasım’da Netflix’te

meraklı adamın 10 günü

Netflix, Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı roman üçlemesinden uyarlanan ve Nejat İşler’in başrolde yer aldığı “Meraklı Adamın 10 Günü” filminin yayın tarihini özel bir video ile duyurdu. Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği film, Sadık’ın gizem dolu son macerasını anlatıyor ve 7 Kasım’da Netflix’te izleyicilerle buluşacak.

Üçlemenin bu son bölümünde, Sadık bir kez daha İstanbul sokaklarında bir kaybolma vakasının izini sürüyor. Bu sefer kaybolan kişi yalnız bir kızdır ve Sadık, onu bulmak için dev şirket patronlarından internet fenomenlerine kadar uzanan karmaşık bir toplumsal yapının içine giriyor. Senaryosu Mehmet Eroğlu ve Damla Serim tarafından kaleme alınan film, izleyicilere merak, yalnızlık ve insan doğasının karmaşık yapısı üzerine düşündüren bir deneyim sunuyor.

Kerem Çatay’ın yapımcılığını üstlendiği ve Ay Yapım imzasını taşıyan bu yapımda, Nejat İşler’e Rıza Kocaoğlu, Kadir Çermik, İlayda Akdoğan, Şenay Gürler, Hazal Subaşı gibi birçok başarılı oyuncu eşlik ediyor. Film, yalnızca Türkiye’de değil, tüm dünyada aynı anda Netflix platformunda izlenebilecek.

  • meraklı adamın 10 günü
  • meraklı adamın 10 günü
  • meraklı adamın 10 günü

Meraklı Adamın 10 Günü, daha derin bir edebi arayışı anlatıyor

Serinin önceki filmleri olan “İyi Adamın 10 Günü” ve “Kötü Adamın 10 Günü” gibi bu film de Mehmet Eroğlu’nun romanlarından uyarlanmış. İlk iki filmde sıradan bir avukat olan Sadık’ın, zamanla adaleti arayan bir anti-kahramana dönüşümü işlenmişti. Üçlemenin son halkası olan “Meraklı Adamın 10 Günü” ise, Sadık’ın daha derin bir edebi arayışa girdiği ve hayatındaki sorulara cevap aradığı bir hikayeyi anlatıyor.