Teknoloji

Meizu 21 Note ile akıllı telefon pazarında son dansına devam ediyor

meizu 21 note

Meizu akıllı telefon pazarından çıkacağını açıklasa da, şirket üzerinde çalıştığı telefonların duyurusunu yapmaya devam ediyor. Yapay zeka odaklı telefonlar çıkarmaya devam eden şirket, son olarak Meizu 21 Note modelini tanıttı.

Meizu 21 Note’ta 6.78 inç büyüklüğünde 8T LPTO OLED ekran bulunuyor. Bu ekran Full HD+ çözünürlük sunuyor. Yenileme hızı 1 ila 144 Hz arasında değişen ekranın maksimum parlaklık seviyesi 5000 nit. 16 megapiksel ön kameraya sahip olan telefonda parmak izi tarayıcısı da ekranın içine yerleştirilmiş.

Akıllı telefonda ana kamera görevini optik görüntü sabitleme özellikli 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 13 megapiksel çözünürlüklü ultra geniş açılı kamera da sistemi tamamlıyor.

Meizu 21 Note’ta kullanıcıları Flyme AIOS yüklü olarak çıkıyor. Bu arayüz yapay zeka yeteneklerinin yanı sıra gerçek zamanlı çeviri ve randevu alma gibi özelliklerle geliyor. Meizu’nun yapay zekası da halka içine alarak arama, belgeleri özetleme ve sesli notları yazıya dökme gibi yeteneklere sahip.

Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 65W şarj destekli 5500 mAh kapasiteli pil veriyor. Telefon toza ve suya karşı IP65 dayanıklılık sertifikasına sahip.

Meizu 21 Note için ne kadar ödemek gerekiyor

Meizu 21 Note için siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor. Akıllı telefonun 256 GB depolama alanına sahip versiyonu 2599 yuan (11592 TL) karşılığında satılacak. Meizu’nun yeni telefonu Çin’de 20 Mayıs’ta raflarda olacak.

İLGİLİ HABERLER