Teknoloji

MediaMarkt Türkiye’nin yeni CEO’su Hulusi Acar oldu

mediamarkt türkiye hulusi acar

Teknoloji ve elektronik perakendesi alanında Avrupa’nın lider isimlerinden olan MediaMarkt, Türkiye operasyonları için önemli bir atamayı duyurdu. Mart 2018 tarihinden bu yana MediaMarkt Türkiye’de Operasyonlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi (COO) olarak görev yapan Hulusi Acar, Kasım ayı itibariyle MediaMarkt Türkiye CEO’su olarak görevini sürdürecek.

Hulusi Acar, MediaMarkt bünyesine katıldığı günden bu yana önemli başarılara imza attı. Acar’ın liderliğinde MediaMarkt Türkiye, mağaza sayısını iki katına çıkardı ve toplamda 230 bin metrekareden fazla alana yayılan 96 mağaza ile dijital satış kanallarını genişletti. Hulusi Acar, pazarlama, bütünleşik kanal yönetimi, müşteri deneyimi ve bağlılık programlarının yönetimini de üstlenerek MediaMarkt’ın pazar liderliği yolculuğuna büyük katkılarda bulundu.

MediaMarkt’ın 2023 global stratejisinin bir parçası olarak “Deneyim Şampiyonluğu” vizyonunu benimsemesi, Hulusi Acar’ın atamasıyla daha da anlam kazanıyor. Bu vizyon kapsamında; çalışan, alışveriş, kullanım, sosyal ve çevresel etki deneyimi olmak üzere 4 ana başlık altında ayrı ayrı ele alınan deneyim şampiyonluğu hedefleri büyük önem taşıyor. Hulusi Acar’ın liderliğinde, MediaMarkt Türkiye’nin bu vizyonu hayata geçirme konusunda önemli adımlar atması bekleniyor.

Hulusi Acar kimdir?

Hulusi Acar, eğitim hayatını Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladıktan sonra Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde satış, pazarlama ve müşteri deneyimi alanlarında çeşitli üst düzey yöneticilik pozisyonlarında bulundu. Perakende ve telekomünikasyon sektörlerinde uzun yıllara dayanan deneyimi ile Hulusi Acar, MediaMarkt Türkiye’nin yeni CEO’su olarak atandı.

MediaMarkt Türkiye, Hulusi Acar’ın CEO olarak atanmasıyla birlikte, teknoloji perakendeciliği alanında Türkiye pazarında daha da güçlenerek, müşteri deneyimini merkezine alarak büyümesini sürdürmeyi planlıyor. Hulusi Acar’ın MediaMarkt Türkiye CEO’su olarak atanması, markanın Türkiye pazarında daha da güçlenmesi ve 360 derece deneyim mükemmelliği vizyonunu hayata geçirmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

İLGİLİ HABERLER