Eğlence

Çıkışına sayılı günler kalan Marvel’s Spider-Man 2’den yeni fragman geldi

marvel's spider-man 2

Uzun süredir heyecanla beklenen Insomniac imzalı Marvel’s Spider-Man 2, çok yakında oyuncularla buluşacak. Oyunun çıkışına sayılı günler kalmışken, PlayStation YouTube kanalı aracılığıyla oyundan yeni görüntüler “Çıkış Fragmanı” başlığıyla paylaşıldı. Temmuz ayında oyunun hikaye fragmanı yayınlanmıştı.

PlayStation 5’ten alınan görüntülerle hazırlanan fragmanın uzunluğu 1 dakika 13 saniye. Bu fragmanda hem gerçek oynanış deneyiminden kareler hem de sinematik görüntüler yer alıyor. Yeni video izleyenlere hem hikayeyi hem de oyuncuların oyunda neyle mücadele etmeleri gerektiğini hatırlatıyor.

Sony’den yapılan açıklamada, Spider-Man’ler Peter Parker ve Miles Morales’in “heyecan verici yeni bir macera” için geri döndüğü belirtiliyor. Şirket, ilk oyun Marvel’s Spider-Man’in eleştirmenler tarafından beğenildiğinin altını çizmeyi de ihmal etmiyor. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’teki olaylardan dokuz ay sonrasını konu alan yeni oyun, gizemli bir simbiyotun (ortak yaşam formu) ortaya çıkmasıyla Peter ve Miles’ın yaşadıklarını anlatıyor.

Marvel’s Spider-Man 2, 20 Ekim’de yayınlanacak

Ortak yaşam formlarının güçlerini kazandıkça Peter değişmeye başlar. Bu süreçte Miles, Mary Jane, Harry ve arkadaş grubunun diğer üyeleri Peter’a yardım ederken; Spider-Man’lerin bir taraftan da Kraven, Lizard, Sandman ve Venom gibi tehditlerle mücadele etmesi gerekiyor.

Marvel’s Spider-Man 2, 20 Ekim’de PlayStation 5 sahipleriyle buluşacak. Sony’nin bu oyun için de PlayStation 5 konsol ve oyunu birleştiren özel paketler sunacağını belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER