Fırsatlar

Performans canavarı M3 Max işlemcili MacBook Pro, Amazon’da yüzde 10 indirimde

m3 max macbook pro

Hareket hâlindeyken yüksek performansla çalışmak isteyenler için en güzeli, M3 Max işlemcili, aynı zamanda yüksek kapasitede RAM ve saklama alanı içeren bir MacBook Pro satın almak olacaktır. Ancak bu tür bir konfigürasyonun fiyatı 150 bin TL üzerine çıkıyor. Amazon ise, sağladığı yüzde 10’luk indirimle, bu tür bir ürünü dikkate değer bir avantajla satın alma imkanı sunuyor.

Apple M3 Max çipe sahip 2023 MacBook Pro laptop: 16.2 inç Liquid Retina XDR ekran, 16 çekirdekli CPU, 40 çekirdekli GPU 48 RAM, 1 TB SSD depolama. iPhone ve iPad ile uyumlu; Gümüş Rengi” başlıklı ürün, görmüş olduğunuz üst sınıf niteliklere sahip. 155.999 TL ile listelenen bu ürün, yüzde 10 indirimle 139.999 TL’ye satın alınabiliyor. Bu arada 36 GB RAM ve 1 TB SSD’li üründe de yüzde 9’luk bir indirim mevcut.

M3 Max işlemcili MacBook Pro özellikleri

Bu dizüstü bilgisayarda yer alan M3 Max çip, 16 çekirdekli CPU ve 40 çekirdekli GPU ile donatılmış olup, en karmaşık 3D içeriklerden, milyarlarca parametreye sahip dönüştürücü modellere kadar her türlü iş akışını olağanüstü bir hız ve verimlilikle sunuyor. Gelişmiş M3 Max çipin sunmuş olduğu bu performans, sadece işlevsellikle kalmayıp, enerji verimliliğinde de yeni standartlar belirliyor. Cihaz, Apple’ın yenilikçi çip tasarımı sayesinde 22 saate kadar sürebilen pil ömrü ile kesintisiz bir kullanım sunarken, şarj ihtiyacını minimize ediyor.

Apple, MacBook Pro’nun görsel deneyimini de üst seviyeye taşıyor. 16.2 inç boyutundaki Liquid Retina XDR ekran, Extreme Dynamic Range ile HDR içeriklerde 1000 nitin üzerinde, SDR içeriklerde ise 600 nite kadar parlaklık sunuyor. Profesyonel referans modları sayesinde istediğiniz yerde, hareket halindeyken bile, göz alıcı işler çıkarmak mümkün hale geliyor.

Bu üstün donanım, geniş uygulama uyumluluğu ile tamamlanıyor. Adobe Creative Cloud, Apple Xcode ve Microsoft 365 gibi profesyonel uygulamalar, dahil olmak üzere pek çok popüler uygulama, MacBook Pro ile ışık hızında çalışıyor. macOS işletim sistemi ise hem iş hem de eğlence için daha fazla performans ve verimlilik vaat ederek, kullanıcı deneyimini yeni bir boyuta taşıyor.

Görüntü ve ses kalitesinden ödün vermeyen MacBook Pro, 1080p FaceTime HD kamera ve üçlü mikrofon dizilimiyle kristal netliğinde görüntü ve ses sunuyor. Altı hoparlörlü ses sistemiyle Uzamsal Ses teknolojisini destekleyen bu model, online toplantılarda ve multimedya keyfinden ödün vermek istemeyenler için ideal.

Bağlantı konusunda da MacBook Pro, kullanıcılara esneklik sunuyor. MagSafe şarj bağlantı noktası, Thunderbolt / USB 4 portları, SDXC kart yuvası, HDMI bağlantı noktası ve kulaklık jakı gibi çeşitli bağlantı seçenekleriyle tüm gereksinimlere cevap veriyor. Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.3 desteği ise hızlı ve güvenilir kablosuz bağlantının kapılarını aralıyor.

Güvenlik, tasarım ve ekosistem uyumu açısından da MacBook Pro, beklentileri karşılıyor. Tam boy işlev tuşu sırasına ve Touch ID özelliğine sahip arkadan aydınlatmalı Magic Keyboard, güvenlik ve kullanım kolaylığını ön planda tutuyor. Alüminyum yekpare kasa tasarımı dayanıklılık vaat ederken, tüm Apple aygıtlarıyla sorunsuz entegrasyon sağlıyor ve kullanıcılara yeni bir verimlilik alanı açıyor. MacBook Pro, işini ciddiye alan profesyoneller için, gücü, performansı, güvenliği ve tasarımı bir arada sunan kusursuz bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER