Teknoloji

Logitech, G502’nin 10. yılını özel metal versiyonla kutluyor

logitech g502

Logitech, G502 oyuncu faresinin 10. yıl dönümünü sınırlı sayıda ürettiği alüminyum bir modelle kutluyor. “G502 X Plus AL Edition” adı verilen bu özel sürüm, standart kablosuz G502 X fareyle aynı işlevselliğe sahip olmasına rağmen, alüminyum bir gövdeye ve lazerle işlenmiş özel işaretlere sahip. Her bir fareye, 1’den 502’ye kadar değişen bir seri numarası kazınmış.

G502, piyasaya sürüldüğü 10 yıl içinde Logitech’in oyun serisinde önemli bir yer edindi. İlk modeli kablolu olarak piyasaya sürülen fare, bugün hala yaklaşık 50 dolara satın alınabiliyor. 2019’da ise Logitech, G502 X modelini kablosuz hale getirerek “Lightspeed” adaptörünü kullanmaya başladı ve orijinal model bütçe dostu bir seçenek olarak anılmaya başlandı.

Sınırlı sayıda üretilen fareye temel olan G502 X Plus modeli, 25K DPI sensör, daha fazla RGB aydınlatma ve Logitech’in Powerplay mousepad’i ile kablosuz şarj özellikleri sunuyor. Bu fare şu anda 160 dolara satılıyor.

logitech g502

Logitech bu özel G502 versiyonunu satışa sunmuyor

Ancak Logitech, G502 X Plus AL Edition modelini satışa sunmuyor. Şirket, bu özel alüminyum fareyi yalnızca Logitech G veya iş ortakları tarafından topluluk üyelerine hediye edileceğini, kazanılabileceğini veya ödül olarak verileceğini belirtti. Logitech G’nin X (eski adıyla Twitter) hesabı üzerinden şu ana kadar 10 adet fare hediye edildi. Bu fareyi kazanmak istiyorsanız, markanın sosyal medya hesaplarını takip etmek faydalı olabilir.