ManşetlerTeknoloji

Apple’ın iPhone 16 serisi ve diğer yeni ürünlerinin tanıtımı için 10 Eylül ihtimali kuvvetleniyor

iphone 16

Apple’ın yeni ürünlerini tanıtacağı etkinliğin 10 Eylül’de gerçekleştirilmesi ihtimali giderek kuvvetleniyor. Bu etkinlikte iPhone 16 serisi, yeni Apple Watch’lar ve AirPods’un da tanıtılması bekleniyor. 10 Eylül tarihi daha önce bir etkinlik davetiyesinde görülmüştü. Son olarak da Apple ürünleriyle ilgili haberleriyle tanınan gazeteci Mark Gurman bu tarihi dile getirdi.

Eğer etkinlik 10 Eylül’de gerçekleştirilirse, Apple’ın tanıtacağı yeni cihazların 20 Eylül’de satışa sunulması muhtemel görünüyor. Şirketten henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmezken, Bloomberg’in haberine ilişkin bir yorum da yapılmadı.

Apple’ın iPhone 16’larda Capture (Yakalama) butonuna yer vermesi ve kamerada da iyileştirmeler yapması bekleniyor. Şirketin yeni işlemciler kullanmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Apple Intelligence özellikleri yeni telefonlarda kullanıcıları karşılayacak.

iPhone 16 ile birlikte Apple Watch Series 10 ve yeni AirPods’lar da tanıtılacak

Apple’ın Apple Watch X veya Apple Watch Series 10 adıyla anılan yeni akıllı saatinin de daha büyük ekrana sahip olmasına kesin gözüyle bakılıyor. AirPods’un ise iki farklı versiyonla gelmesi ve bunlardan birinde gürültü engelleme özelliğine sahip olması bekleniyor.