ManşetlerTeknoloji

iPhone 16 Pro Max’in “Çöl Titanyum” rengi kutu açma videosunda görüldü

iphone 16 pro max

Apple iPhone 16 Pro Max için “Çöl Titanyum” olarak adlandırılan bir renk seçeneği sunmaya hazırlanıyor. Akıllı telefonun altın tonlarında bir renk seçeneği olacağı daha önce sızıntılarda görülmüştü. Sızdırılan kutu açma videosu, bu rengin altından ziyade kahve tonlarında olduğunu gösteriyor.

Bu videoda görülenin gerçek cihaz olmadığı, maket olduğu hemen fark ediliyor. Ancak buradaki renk seçenekleri daha önce sızdırılan fotoğraflarla örtüşüyor.

iPhone 16 Pro ve Pro Max’in tüm renkleri Titanyum adıyla gelecek. Renk seçenekleri “Titanyum Beyaz, Siyah, Gri ve Altın” olarak adlandırılacak.

Şimdi, büyük soru bu ana rengin adının ne olacağı. Çünkü söylentiler Çöl veya Altın olduğunu öne sürüyor. Ayrıca normalde bir pembe tonu olan Roze adı da ihtimaller arasında sayılıyor. Ancak bunun doğruluğunu 9 Eylül’deki etkinliğe kadar öğrenmek mümkün olmayacak.

iPhone 16 Pro Max, 9 Eylül’de tanıtılacak

iPhone 16 serisi 9 Eylül’de resmen gözler önüne çıkacak. Önümüzdeki 10 günlük dönemde yeni iPhone’lar hakkında yeni bilgilerin sızması da sürpriz olmayacaktır.