Teknoloji

iPhone 16 Pro Max beklenenden daha büyük olacak

iphone 16 pro max

iPhone 16 Pro Max ve 15 Pro Max ile karşılaştırılan görseller geçtiğimiz yılın mayıs ayında ortaya çıkmıştı. Bu görseller, iPhone 16 Pro Max’in biraz daha uzun ve geniş olduğunu göstermişti. Haberde 15 Pro Max’te 6.7 inç olan ekran büyüklüğünün 16 Pro Max’te 6.9 inç olacağı belirtilmişti.

Şimdi de iPhone 16 Pro Max’e ait olduğu belirtilen bir maketi iPhone 15 Pro Max’le yan yana gösteren yeni fotoğraflar sızdırıldı. Bu görseller 16 Pro Max hakkındaki ilk sızıntıları ve daha önce bahsi geçen Eylem butonunu doğruluyor.

Fotoğraflara bakıldığında iPhone 16 Pro Max’in mevcut modelden daha büyük olacağı net şekilde anlaşılıyor. Ancak burada tam olarak ne kadar bir farktan söz edildiğini söylemek pek kolay değil.

iphone 16 pro max

iPhone 16 Pro Max daha uzun ve geniş olacak

Geçtiğimiz yılın mayıs ayındaki sızıntıda 16 Pro Max’in 15 Pro Max’e kıyasla 5 mm daha uzun ve 0.5 mm daha geniş olacağı belirtilmişti. Görüntü oranında ise bir değişiklik beklenmiyor. Bu da genişlikteki minimum artışın muhtemelen çerçeveyi incelterek sağlanan ekran-gövde oranında optimizasyonuyla mümkün olacağının sinyalini veriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER