Teknoloji

Apple’ın iPhone 15 ve 15 Plus’ta sunacağı renk seçenekleri için yeni iddia

apple iphone 15

Apple her yıl standart iPhone ve Pro modeller için çok sayıda renk seçeneği sunuyor. Özellikle standart modellerde kullanıcıların karşısına daha fazla seçenek çıkarılıyor. Ünlü duyumcu ShrimpApplePro, Apple’ın iPhone 15 için Gece Yarısı, Yıldız Işığı, Yeşil, Sarı, Pembe ve Kırmızı renk seçeneklerini hazırladığını iddia etti. Paylaşımın kaynağının ise Foxconn fabrikasında görevli bir çalışan olduğu belirtildi.

Apple’ın yeni iPhone’ları için renk seçenekleri arasında pembeyi de değerlendirdiği söylentisi daha önce de gündeme gelmişti. Şirket daha önce iPhone 6 serisinde pembe tonlarından birini tercih etmişti. Diğer renk seçenekleri ise standart iPhone modellerinde farklı tonlarla çeşitli zamanlarda kullanılmıştı.

Cupertino merkezli şirket geçtiğimiz yıl tanıttığı telefonlarında iPhone 14 ve iPhone 14 Plus için Mavi, Mor, Gece Yarısı, Yıldız Işığı, Kırmızı ve daha sonra da Sarı renk seçeneklerini sunmuştu. iPhone 14 Pro ve Pro Max içinse Derin Mor, Altın, Gümüş ve Uzay Siyahı renk seçeneklerini sunmuştu.

iPhone 15 serisi eylül ayında tanıtılacak

iPhone 15 serisinin tanıtımı için eylül ayına kadar beklemek gerekiyor. Tanıtıma kadar yeni iPhone’larla ilgili daha somut sızıntılarla karşılaşmak ve bunların da telefonların renk seçenekleriyle ilgili bilgi vermesi muhtemel görünüyor.