Teknoloji

iPhone 15 Pro’nun yeni renk seçeneklerinden biri titan grisi olacak

iphone 15 pro

Apple uzun süredir beklenen iPhone 15 modellerini önümüzdeki ay gözler önüne çıkaracak. Söylentilere göre, tanıtım etkinliği 12 Eylül’de gerçekleştirilecek. Tarih konusunda beklenen açıklamanın önümüzdeki hafta yapılması öngörülüyor. Apple’ın iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinde paslanmaz çelik yerine titanyum bir çerçeveyle gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Titanyum çerçeve tercihi, şirketin sunacağı renk seçeneklerini de etkilemiş gibi görünüyor. Apple’ın altın ve mor yerine titan grisi ve mavi renk seçeneklerini Pro model almayı planlayanların karşısına çıkaracağı söyleniyor. İnternete sızan yeni bir görsel, titan grisi renk seçeneğinin neye benzediği konusunda fikir edinmeyi sağlıyor.

Titan grisi isminin henüz kesinleşmediğini belirtmekte fayda var. Apple’ın bu ismi geliştirme sürecinde geçici olarak tercih ettiği belirtiliyor. Görsele bakıldığında titan grisinin gümüş ve beyazdan daha koyu; uzay grisi ve grafit renk seçeneklerinden ise daha açık olduğu fark ediliyor.

iPhone 15 Pro’nun diğer yeni rengi koyu mavi olacak

Apple’ın iPhone 15 Pro modellerinde koyu mavi renk seçeneğini de morun yerine tercih etmesi bekleniyor. iPhone 15 ve 15 Plus’ın renk seçeneklerinin ise siyah, yeşil, mavi, sarı ve pembe olacağı belirtiliyor.