Fırsatlar

Intel Core i3 işlemcili Acer Aspire 3’te avantajlı fiyat

acer aspire 3 a315

Okulların açılmasına az bir zamanın kaldığı şu günlerde, özellikle ilkokul veya ortaokula giden çocuğunuz için uygun fiyatlı ve işini görecek bir model istiyorsanız, Intel Core i3 işlemcili Acer Aspire 3 A315-510P modeli uygun bir seçim olabilir. Bu model 8.599 TL’lik fiyatla, Amazon Prime fırsatı dahilinde sunuluyor.

Acer Aspire 3 A315-510P özellikleri

Acer Aspire 3 A315-510P, Acer’in Aspire serisinin bir parçası olarak piyasaya sürülen bir dizüstü bilgisayar. Bu cihaz, gümüş rengi ve 23.75 x 36.29 x 1.89 cm boyutları ile şık ve taşınabilir bir tasarıma sahip. Ağırlığı 1.7 kilogram olan bu dizüstü bilgisayarı her yere kolayca götürebilirsiniz.

Acer Aspire 3 A315-510P, 15.6 inçlik bir ekran boyutuna sahip, 1920 x 1080 piksel çözünürlüğü ile net ve keskin bir görüntü sağlıyor. Bu da çocuklarınızın ödevleri ve projeleri için araştırma yaparken rahat etmelerini mümkün kılacaktır.

1.8 GHz’lik, sekiz çekirdekli Intel Core i3 işlemci ve 8 GB LPDDR5 RAM ile özellikle araştırma ve ödevler için yeterli bir performans sunulacaktır. İnternette gezinme, yazıcıya bağlayıp çıktı alma, Office programlarında projeler hazırlama gibi işler için bu donanım paketi yeterli olur.

Acer Aspire 3 A315-510P, 256 GB saklama alanıyla geliyor ve bu, öğrencilerin dosyalarını depolayabilmeleri için yeterli alan olarak nitelendirilebilir. Bu sabit disk sürücüsünün SSD olması da avantaj. GPU tarafında ise dahili Intel UHD grafik işlemci birimini görüyoruz.

Dikkat edilmesi gereken nokta, bu dizüstü bilgisayarın FreeDOS olması, yani Windows yüklü gelmiyor. Ayrı olarak Windows lisansı almalı veya Linux gibi bir alternatife yönelmelisiniz. Ayrıca, 1 adet HDMI bağlantı noktası sayısına sahiptir ve bu, kullanıcıların cihazlarını diğer cihazlara bağlayabilmeleri için olanak tanır.

Sonuçta Acer Aspire 3 A315-510P, şık tasarımı, öğrenci için optimum seviyedeki işlemcisi, net ekranı ve yeterli depolama alanıyla kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan bir dizüstü bilgisayar olarak nitelendirilebilir. Her yere kolayca götürülebilir ve öğrencilerin derslerini yapabilmeleri için yeterli güce sahiptir.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.