Teknoloji

Huawei Watch GT4’ün tasarımı tanıtımdan önce sızdırıldı

huawei watch gt4

Huawei Watch GT4 serisinin üyeleri 14 Eylül’de İspanya’nın Barselona şehrinde düzenlenecek etkinlikte gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken, Watch GT4’ün tasarımını gösteren görseller sızdırıldı. Bu görseller saatin tasarımı konusunda net bir fikir edinmeyi sağlıyor.

Watch GT4’ün teknik özellikleri belirsizliğini koruyor. Ancak görselleri sızdıran kaynakta saatin 41 ve 46 mm olmak üzere iki farklı boyut seçeneğiyle geleceği belirtilirken, sızdırılan görseller bu iki boyut seçeneğinin farklı tasarımlara sahip olduğunu gözler önüne seriyor. 41 mm versiyonun daha zarif göründüğü ve hedef kitlesine kadınları yerleştirdiği anlaşılıyor.

46 mm versiyonda üzerinde sayıların olduğu daha büyük bir dış çerçeve bulunuyor. Daha çarpıcı bir gövde tasarımına sahip olan bu versiyonda her iki kenarda da geometrik çıkıntıların varlığı dikkat çekiyor.

Görünen o ki, Watch GT4 toplamda dokuz farklı versiyonla kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu versiyonlar farklı gövde ve kayış seçeneklerine sahip olacak. En pahalı modellerin paslanmaz çelik gövde ve yine paslanmaz çelik kayışla geleceği anlaşılıyor. Diğer versiyonlarda ise daha basit metal gövdelerin tekstil ve plastik kayışlarla tamamlanması bekleniyor.

Huawei Watch GT4 serisi için ne kadar ödemek gerekecek?

Huawei Watch GT4 serisinin Avrupa fiyatlarının 249 ila 399 avro arasında değişeceği söyleniyor. GT4 serisinin özellik bakımından mayıs ayında tanıtılan Watch 4 ve Watch 4 Pro modellerinin altında olacağını ve fiyatının da buna bağlı olarak daha uygun olacağı biliniyor. Watch GT4 serisinde daha fazla egzersiz takibi fonksiyonunun bulunacağı belirtilirken; verimli OLED paneller ve Cortex-M işlemci sayesinde pil ömrünün iki haftayı bulacağı ifade ediliyor.

İLGİLİ HABERLER