Teknoloji

Huawei Watch GT 5’in özellikleri resmi sertifikalar sayesinde ortaya çıkıyor

huawei watch gt 4

Huawei Watch GT 5 yakında tanıtılması beklenen ürünler arasında yer alıyor. İnternete sızan yeni sertifikalar sayesinde akıllı saatin özellikleri konusunda şimdiden fikir edinmek mümkün oluyor. Tüm özellikler henüz bilinmese de, sertifikalar bazı temel özellikleri gösteriyor.

Huawei Watch GT 5’in görüldüğü kaynaklardan biri, Endonezya’nın sertifika kurumu SDPPI’nın veri tabanı oldu. Burada akıllı saatin “VLI-B19” model numarasını taşıdığı, suya ve toza karşı IP68 dayanıklılık sertifikasına sahip olduğu görülüyor.

Sertifikalarda VLI-B19 dışında VLI-B29 model numarasının da olması, Huawei Watch GT 5’in iki farklı kasa boyutu seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacağının sinyalini veriyor. Watch GT 5’in de selefi GT4 gibi 41 ve 46 mm seçenekleriyle gelmesi muhtemel görünüyor. GT 5 Pro modelinin adı da söylentilerde geçse de, henüz bu konuda bir doğrulama gelmediğini belirtmekte fayda var. 18W şarj desteği de akıllı saatin özellikleri arasında görülüyor.

huawei watch gt 5

Huawei Watch GT 5 ne zaman tanıtılacak?

Huawei’nin Watch GT 5’i ne zaman tanıtacağı konusunda şu anda kesin bir şey söylemek mümkün değil. Şirketin Nova 13 serisinin tanıtımını ertelediği ve bunun yerine Nova Flip modelini tanıtacağı iddiası kısa süre önce gündeme gelmişti. Buna ek olarak, Mate 70 serisinin de planlanandan daha ileri bir tarihte tanıtılacağı söyleniyor. Bu nedenle Watch GT 5 tanıtımı hakkında net bir şey söylemek de şu an için zorlaşıyor.

İLGİLİ HABERLER