Fırsatlar

Huawei nova 11i, Amazon.com.tr’de özel fiyattan satışta

huawei nova 11i

Huawei’nin 2023 model nova 11 serisinin bir parçası olan nova 11i, Amazon.com.tr’de 11.399 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Bu fiyat, bütçesini yormadan, büyük ekranlı ve yüksek çözünürlüklü kameraya sahip bir telefon isteyenler için iyi bir fırsat gibi görünüyor.

Huawei Nova 11i özellikleri

Huawei nova 11i, çarpıcı tasarımı ve üstün özellikleriyle akıllı telefon dünyasına yeni bir soluk getiriyor. Geniş 6.8 inç FullView ekranı ve ultra dar çerçevesi sayesinde %94.9 ekran gövde oranı sunan bu cihaz, görsel deneyimi bambaşka bir seviyeye taşıyor. Ortam ışığına göre optimize edilen parlaklık ayarı, her koşulda en iyi görüntü kalitesini sağlıyor.

Huawei nova 11i, 90 Hz yenileme hızı ve 270 Hz dokunmatik örnekleme hızıyla akıcı bir kullanım deneyimi sunuyor. Web gezintisi, video izleme veya oyun oynama gibi her türlü aktivitede yüksek performansın keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca, 88 desibele varan maksimum ses seviyesi ve Histen 8.1 teknolojisiyle zengin, rafine bir ses deneyimi yaşayabilirsiniz.

Güç konusunda da öne çıkan Huawei nova 11i, 40 W HUAWEI Turbo SuperCharge özelliğiyle hızlı şarj imkanı sunuyor. Turbo Modu etkinleştirildiğinde, telefonunuzu sadece 30 dakikada %60 oranında şarj edebilirsiniz. 5000 mAh yüksek kapasiteli pili ve akıllı güç yönetimi sayesinde, günün her anında kesintisiz bir kullanım sağlar.

Fotoğraf tutkunları için de birçok özellik barındıran bu telefon, 48 MP yüksek çözünürlüklü ana kamerası ve 2 MP derinlik kamerasıyla etkileyici kareler yakalamayı mümkün kılıyor. RAW manyetik alan algoritması sayesinde, hem parlak ışık hem de gölge altındaki ayrıntıları yüksek doğrulukla yakalayan kameralar, fotoğraflarınızın canlılığını artırıyor.

Google uygulamaları ve YouTube’u çalıştırma konusunda da Nova 11i, GBox ile kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Ayrıca Huawei AppGallery’den popüler yerli ve yabancı uygulamaları da indirebilirsiniz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER