Teknoloji

Huawei MateBook X Pro 2023 Türkiye’de teknoloji rüzgarı estiriyor

huawei matebook x pro 2023

Huawei, sıkça tercih edilen MateBook Serisi’nin yeni üyesi, MateBook X Pro 2023 modelini Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturdu. Yeni model, estetik tasarımı ve akıllı DNA’sı ile serinin diğer üyelerinden farksız; fakat onlardan daha hafif bir yapıya sahip olması ve geliştirilmiş yeni özellikleri ile öne çıkıyor. Üstelik, Huawei Gerçek Renkli FullView Ekran teknolojisi ve güçlü Süper Cihaz desteği ile ofis deneyimini yeni zirvelere taşıyacak.

Yeni nesil Huawei MateBook X Pro, yüzde 92,5 ekran gövde oranına sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Bu oran, 14,2 inçlik bir ekranın geniş bir görüntüleme alanı sunmasını sağlıyor. 90 Hz’e kadar yenileme hızını ve 10 noktalı çoklu dokunmayı destekleyen ekran, canlı ve gerçekçi renklerle izleme deneyimini daha da keyifli hale getiriyor. Yeni Huawei MateBook X Pro’nun diğer bir yenilikçi özelliği olan Süper Cihaz, kullanıcıların birden fazla cihazı birbirine bağlaması için daha sezgisel bir yol sunuyor.

Huawei MateBook X Pro 2023 modeli, bir dizüstü bilgisayardan beklediğinizin çok daha fazlasını sunuyor. İnce ve hafif yapısına rağmen, üstün bir performans sergiliyor. 13. Nesil Intel Core i7-1360P işlemci ve tümleşik Intel Xe Iris grafik yongası ile donatılmış olan cihaz, bir önceki nesle göre %117’ye varan performans artışı sağlıyor. Bu güçlü işlemci ve grafik yongası, 16 GB LPDDR4x bellek ve 1 terabayta kadar NVMe PCIe SSD ile destekleniyor.

Yenilikçi özelliklerine ek olarak, Huawei MateBook X Pro, teknoloji tutkunlarına müzik keyfini de unutmadan sunuyor. Cihaz, Huawei’nin SOUND 6 hoparlörlerine sahip ve bu hoparlörler, sürükleyici alçak sesler ve temiz yüksek tonlar ile dinleme deneyimini yükseltiyor.

Bu yeni amiral gemisi dizüstü bilgisayarın çeşitli teknolojik özelliklerinin yanı sıra, kullanım kolaylığı da ön planda. Huawei MateBook X Pro, birden fazla bağlantı seçeneği sunuyor ve bu sayede kullanıcıların her türlü cihazlarına kolayca bağlanabilmesini sağlıyor. Bu bağlantı seçenekleri arasında iki USB-C bağlantı noktası, bir USB-A bağlantı noktası ve bir HDMI bağlantı noktası bulunuyor.

Huawei MateBook X Pro, 6.999 TL’ye varan MatePad SE 54 GB, Swift sırt çantası, AX2 Router ve CD23 bluetooth fare hediyeleri ile birlikte 49.999 TL fiyatla Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunulurken, 1.000 TL sepet indirimi ve 1.000 TL kupon indirimi (AMBXPRO1000HW) sağlanıyor. Huawei Online Mağaza ayrıca eşin fiyatına vade farksız 3 taksit imkanı da sunuyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER