Fırsatlar

Core i9 işlemcili Huawei MateBook 16s (2023) modelinde 1.000 TL indirim Amazon’da

huawei matebook 16s 2023 inceleme

Huawei’nin geçen yazın sonlarında çıkardığı, hâlâ Teknoblog ofisinde de kullandığımız, 13. nesil Intel Core i9-13900H işlemcili MateBook 16s, Amazon’da 42.999 TL’lik fiyatla listeleniyor. Bu ürünü 1.000 TL’lik indirimle, 41.999 TL’ye satın alma imkanınız bulunuyor.

Huawei MateBook 16s (2023) özellikleri

Huawei MateBook 16s 2023, kapsamlı özellikleriyle teknoloji tutkunlarının beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. Ürün, özellikle yaratıcı profesyonellerin ihtiyaç duyduğu geniş ve verimli çalışma alanını sunmasıyla dikkat çekiyor. Üzerinde yer alan 16 inçlik geniş cam ekran, ultra dar çerçeve kenarları ve %90 ekran gövde oranı ile sınırları zorluyor. 3:2 en boy oranı, kullanıcıların formları daha uzun bir perspektifle ve daha etkin işlemesine olanak tanıyarak, yaratıcılık süreçlerini kolaylaştırıyor. Ekranın 10 noktalı çoklu dokunma desteği ise detayları yakınlaştırmayı ve resimleri kaydırmayı basitleştirerek, interaktif bir deneyim sunuyor.

Bu zarif cihaz, sofistike CNC ve kumlama teknolojisi ile üretilmiş pürüzsüz mat kaplaması sayesinde şıklığı ve dayanıklılığı bir arada sunuyor. Uzay Grisi tonu, güç ve zarafeti bir araya getirirken, 17.8 mm’lik ince gövdesi kolay bir kullanım imkânı sağlıyor. Ağırlık ve kalınlık bakımından dengeli tasarımı sayesinde Huawei MateBook 16s 2023, hem görsel hem de fonksiyonel açıdan beklentileri karşılıyor.

Performans açısından da etkileyici olan Huawei MateBook 16s 2023, 13. Nesil Core i9 işlemci ve Performans Modu’nda 60 W’a kadar termal tasarım gücü ile donatılmış. Yeni P-Core ve E-Core olarak adlandırılan hibrit yapısı, çoklu görevlerin verimli bir şekilde yönetilmesine olanak tanırken, performans çekirdekleri zorlu görevler için, verimlilik çekirdekleri ise günlük işler için optimize edilmiş durumda. Intel Evo sertifikasına sahip olması da cihazın yüksek performans ve kalite standartlarına ulaştığının bir kanıtı niteliği taşıyor. 16 GB RAM ve 1 TB SSD de diğer özellikler arasında bulunuyor.

Yeni MateBook 16s, iyileştirilmiş senaryo tanımlaması ve akıllı performans yönetimi ile öne çıkıyor. Bu sayede, örneğin 1GB’lık bir Power Point dosyasını %17 daha hızlı açabilme gibi ciddi performans iyileştirmeleri sunuyor. Kullanıcılar, uygulamaları hızlıca başlatmanın keyfini çıkarırken, günlük görevleri daha verimli bir şekilde tamamlayabilirler.

Son olarak, oyun sınıfı soğutma kapasitesi ile dikkat çeken Shark Fin Fan Sistemi, cihazın uzun süreler boyunca yüksek performans göstermesini sağlıyor. S şeklindeki 79 ultra ince kanada sahip büyük ikili fanlar ve iki ekstra geniş boru, cihazın sessiz ve etkin bir şekilde soğutulmasını sağlıyor. Huawei MateBook 16s 2023, yüksek performansı, etkileyici tasarımı ve yenilikçi teknolojileri ile kullanıcı deneyimini üst seviyelere taşıyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER