Huawei FreeBuds Pro 2
Huawei Online Mağaza’dan satın alın
Kablosuz kulaklık satın almak isteyenler için birçok farklı seçenek mevcut ve Huawei de tüketicilere, bütçelerine mutlaka uyacak çeşitli seçenekler sunuyor. İki yıl kadar önce Huawei, FreeBuds Pro ile birlikte kapalı tasarımlı ve aktif gürültü engellemeli ilk üst sınıf tam kablosuz kulaklığını satışa sunmuştu. Burada detaylı biçimde incelediğimiz birinci nesil Pro kulaklık ergonomik tasarımı, yüksek ses kalitesi ve güçlü aktif gürültü engelleme özelliğiyle beğenimizi toplamıştı. Pil ömrü de olumlu yanlarından bir tanesiydi. Huawei, 23 Haziran’daki İstanbul etkinliğinde tanıttığı FreeBuds Pro 2 ile birlikte zaten iyi bir deneyim sunan kulaklığının daha da ileri gitmesini sağlayacak çeşitli geliştirmeler yapmış. 3499 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatına sahip olan bu üst sınıf kulaklığın öne çıkan özellikleri, sunduğu deneyim ve yorumlar Huawei FreeBuds Pro 2 inceleme yazısı ve videosunda yer alıyor.
Huawei FreeBuds Pro 2 fiyatı
Huawei FreeBuds Pro 2 3499 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatına sahip. Kablosuz kulaklığı Huawei Online Mağaza üzerinden satın alabilirsiniz.
Bu arada Huawei, bütçesine öncelik verenler için daha uygun fiyat noktasında, yüksek fiyat-performans oranlı yeni bir model olan Huawei FreeBuds SE modelini de satışa sundu. Huawei Online Mağaza’da 649 TL’ye satılan bu kablosuz kulaklık rahat uyum sağlayan tasarımı, 24 saate varan çalma süresi ve farklı renkleriyle dikkat çekici ve uygun fiyatlı bir alternatif. Diğer Huawei FreeBuds serisi kulaklıkları gibi kolay bağlantı imkanı da sunuyor.
Huawei FreeBuds Pro 2 inceleme: Tasarım
Huawei FreeBuds Pro 2, tasarım açısından selefi FreeBuds Pro’dan çok farklı görünmüyor. Kapalı uçlu tasarıma sahip olan FreeBuds Pro, kulağa kolaylıkla uyum sağlayan, dikdörtgen prizma biçimli gövdesiyle biraz daha farklı görünüme sahip bir kulaklıktı. Huawei, farklı gövde tasarımından çeşitli kontrol işlevleriyle yararlanıyordu. FreeBuds Pro 2’de gövdenin uzunluğu biraz azaltılmış, ancak bu durum uyum konusunda herhangi bir olumsuzluğa neden olmuyor. FreeBuds Pro 2 de kulağımıza rahatlıkla oturuyor, gövde kısmı konfor açısından büyük bir avantaj sağlıyor. Ani hareketlerde kulaklık yerinden oynamıyor veya kulaktan fırlamıyor. Huawei’nin FreeBuds Pro 2’de ağırlık merkezini içe doğru kaydırmasının bunda payı var.
Huawei, FreeBuds Pro 2’nin kutusuna farklı boylarda iki çift silikon uç eklemiş. Bize kulaklıklarda takılı gelen uç uygundu, ancak arzu ederseniz diğer boyutları deneyebilirsiniz. AI Life uygulamasında Uç uyum testi var. Uygun ucu bulma konusunda bundan yardım almanız mümkün.
FreeBuds Pro 2’nin daha kısa bir gövdeye sahip olduğunu söylemiştik. Yüzde 9 oranında daha kısa ve yüzde 14 oranında daha ince olan bu gövdenin yanı sıra, şarj kutusu da daha hafif ve küçük. Aslına bakarsanız, tasarım açısından iki versiyonun şarj kutuları birbirinden farklı değil. Ancak yan yana getirdiğinizde, yüzde 11 oranında daha küçük olan FreeBuds Pro 2’nin şarj kutusunun farkı ortaya çıkıyor. Bu arada arkada yer alan Devialet logosu da iki kulaklığı birbirinden ayırmaya yardımcı oluyor. Sağ kenardaki eşleştirme düğmesi de biraz daha küçültülmüş. Buna rağmen, kullanmasında pek bir sıkıntı görünmüyor. Ağırlık konusunda da FreeBuds Pro 2 avantajlı. Sadece 5.9 gram ağırlığındaki kulaklık tekleri neredeyse yokmuş gibi bir his yaratıyor. Uzun kullanımlarda da sıkıntı yaratmıyor, kulaklıkları çıkarma ihtiyacı hissetmiyorsunuz. Şarj kutusu ise, kulaklıklar içinde yokken 52.1 gram ağırlığa sahip. Küçülen boyutları ve hafifliğiyle şarj kutusunu cepte rahatça taşıyabilir, çoğu durumda varlığını unutabilirsiniz.
Yukarıda, Huawei’nin dikdörtgen prizma şekilli gövdeden çeşitli kontrollerle yararlandığını söylemiştik. FreeBuds Pro’da gördüğümüz şekilde, FreeBuds Pro 2’de de gövdede sıkıştırarak, uzun basarak veya kaydırarak farklı işleri yerine getirmek mümkün. Bunların özelleştirmesini AI Life uygulamasındaki hareketler bölümünden yapabilirsiniz. Örneğin telefon görüşmeleri için; bir kez sıkıştırarak aramayı yanıtlandırma veya sonlandırma, iki kez sıkıştırarak aramayı reddetme işini gerçekleştirebilirsiniz. Uzun bastırarak aktif gürültü engellemeyi etkinleştirebilir veya farkındalık moduna geçiş yapabilirsiniz.
Huawei FreeBuds Pro 2’nin gümüş mavi, gümüş orman ve beyaz seramik olmak üzere üç farklı renk seçeneği var. Gümüş mavi renk seçeneği yeni modelle birlikte eklendi ve çok katmanlı nano kaplama ile geliyor. Bizim elimizdeki gümüş orman ve diğer bir seçenek olan beyaz seramik ise NCVM kaplama ile geliyor. FreeBuds Pro’nun şarj kutusu ile karşılaştırdığımızda yüzeyin biraz daha pürüzsüz olduğunu hissediyoruz. Yine şarj kutusunun kapağı tek bir parmak hareketiyle kolaylıkla açılıyor. Sağlam menteşesi kolay ve sıkıca kapanıyor. Alt kenarda USB-C portu var.
Şarj kutusu üzerinde iki adet gösterge lambası var. Bunlardan biri kutunun alt tarafında, USB-C portunun yanında, şarj kutusunun pil ve şarj durumunu gösteriyor. Şarj başladığında turuncu ve pil tamamen dolduğunda yeşil renkte yanıyor. Kapağın içindeki ikinci lamba ise kulaklıkların pil durumunu gösteriyor. Ya da eşleştirme seviyesini veya fabrika ayarlarına sıfırlama durumunu görüyorsunuz. Başka bir cihazla eşleştirmek istediğinizde kenardaki eşleştirme düğmesine birkaç saniye basmanız yeterli. Aynı tuşa 10 saniyenin üzerinde bastığınızda ise kulaklık fabrika ayarlarına geri dönüyor.
FreeBuds Pro 2, IP54 ile belgelenen dayanıklılığa sahip. Yani sıvı sıçramalarına karşı dayanıklı. Bu durum kulaklığın yağmur altında ve yoğun antrenmanlarda rahatlıkla kullanılmasına izin veriyor. Kulağa rahat oturan ve kolaylıkla yerinden çıkmayan tasarımıyla birleştirildiğinde, FreeBuds Pro 2 dışarıda veya içeride yapacağınız koşu, bisiklet ve benzeri antrenmanlarda kullanışlı bir arkadaş olacaktır.
Huawei FreeBuds Pro 2 inceleme: Özellikler ve Performans
Huawei, FreeBuds Pro 2’nin boyutunu küçültüp ergonomisini kuvvetlendirirken içerideki donanım bileşenlerini de daha iyi hâle getiriyor. Öncelikle kulaklıkta çift hoparlör mevcut. 11 mm dörtlü mıknatıslı dinamik sürücü ve düzlemsel diyafram, gerçekçi bir dinleme deneyimi için birlikte çalışıyor. Gerçekten de, orijinal FreeBuds Pro ile karşılaştırıldığında daha net, berrak ve detaylı bir ses çıkış elde ediliyor. Üstelik bu kulaklıklar insanların işitme aralığının ötesine geçerek 18 Hz – 48 kHz frekansları arasında işliyor. Karşılaştıracak olursak, AirPods Pro’nun 20 Hz – 19.6 kHz’lik bir frekans aralığı mevcut. Orijinal FreeBuds Pro ile aradaki ses çıkışı farkı bariz biçimde belli oluyor. FreeBuds Pro 2’de daha doğal bir ses elde ediliyor.
Huawei, ultra hassas düzlemsel diyaframın tam kablosuz kulaklıklarda ilk kez kullanıldığına dikkat çekiyor. Düzlemsel diyafram ile zengin ve karmaşık ayrıntılar kristal berraklığında yansıtılıyor, vokalleri enstrümanlardan veya enstrümanları birbirinde ayırt etmek kolaylaştıyor. Spotify’da çeşitli pop parçalarında bunun farkını rahatlıkla hissedebiliyorsunuz. Film izlerken de aradaki fark açık biçimde görülüyor.
Film izlemek demişken, Huawei FreeBuds Pro 2’de video veya oyunlarda daha iyi bir ses deneyimi elde etmek için dijital frekans bölme teknolojisinden yararlanıyor. Dinamik sürücü birimi ve düzlemsel diyafram birimi belirli frekans aralıklarının bağımsız işlemesine olanak tanıyor. Dinamik sürücü yükselen bas üretirken düzlemsel diyafram birimi tizler tarafında performansı artırıyor. Sonuç olarak güçlü basları sevenler istediğini alırken en yüksek ses seviyesinde tizler aşırıya kaçmadan doyurucu biçimde sunuluyor. Alçak veya yüksek frekansların ses çıkışını bastırmasına izin verilmiyor. Müzik dinlerken de basların yoğun olduğu parçalarda alçak frekansların çok baskın olmadan iyi biçimde yansıtıldığını görüyoruz.
Huawei, FreeBuds Pro 2’nin her durumda en yüksek ses kalitesini sunması için Akıllı HD olarak adlandırılan bir özellik eklemiş. AI Life uygulamasında bulunan Ses efektleri bölümünden etkinleştirebileceğiniz bu özellik LDAC HD veya L2HC kodlamalarını kullanarak kulaklıkların bağlı olduğu cihaz türüne göre sesi otomatik olarak ayarlıyor. Ses efektleri içinde de farklı ekolayzır profilleri oluşturulabiliyor. Bu arada basları, tizleri veya vokalleri yükselten özel profiller mevcut. Ayrıca Devialet ile birlikte oluşturulan ve varsayılan olan özel bir ses profili var. Bu profilde orta frekanslar biraz daha arka planda ve çevresel etki biraz daha baskın. Genel olarak bu varsayılan profili açık tuttuğumuzu belirtmeliyiz.
LDAC desteği özellikle ses tutkunları için önemli bir kodlayıcıdır ve FreeBuds Pro 2’nin bunu desteklemesi memnun edici. Huawei veya Android telefonlarda 990 kbps’lik bu ses deneyiminden yararlanabilirsiniz. Öte yandan HD Wireless Audio özelliği, yani HWA gibi yüksek kaliteli yeni nesil Bluetooth ses formatı da destekleniyor. Bu, Huawei tarafından geliştirilen ve düşük gecikmeli, yüksek tanımlı bir ses kodlama bileşenidir. Telefon görüşmelerinde netlik artırılırken, müzik dinlerken netlik daha da artırılıyor. Yani, LDAC’ın sunduğundan da öteye geçiliyor. Ayrıca 1080p veya 4K videoları izlerken de sesin yoğunluğu ve etkileyiciliği yükseltiliyor. AI Life uygulamasında, Ses efektleri bölümünde HD aramalar seçeneğini göreceksiniz. Bunu etkinleştirerek sesli görüşmelerde kaliteyi yükseltebilirsiniz. Huawei P50 Pro’ya bağlayıp FreeBuds Pro 2 ile yaptığımız görüşmelerde karşı tarafın sesini net ve berrak biçimde duyarken, kendi sesimizin de karşı tarafta anlaşılır ve kaliteli biçimde sunulduğu yönünde geri bildirimler aldık. Ortamdaki sesler anlaşılır olsa da, ön planda olan sizin sesinizi bastırmıyor. Huawei FreeBuds Pro 2, telefon görüşmeleri veya online toplantılarda da ihtiyaçlarınızı iyi şekilde karşılayacaktır.
Şimdiye kadar AI Life teriminden birkaç kez bahsettik. Huawei FreeBuds Pro 2; iOS, Android veya Huawei cihazlarıyla kullanılabiliyor, ancak AI Life uygulaması sayesinde kulaklığın gelişmiş özelliklerini kontrol etme imkanına sahip oluyorsunuz. Bu uygulamayı açıp FreeBuds Pro 2’yi seçtiğinizde açılan sayfada pil seviyesini, gürültü engelleme kontrollerini görebilirsiniz. Ses efektlerini düzenleme, hareketleri ayarlama, kulaklıkları bul özelliğini kullanarak kulaklıkların yerini belirleme, uç uyum testini yapma gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Çoğu kablosuz kulaklıkta gördüğümüz giyme algılama özelliğini kapatıp açabilirsiniz. Bu özellik, bir şey izlerken veya dinlerken bir FreeBuds Pro 2 tekini kulağınızdan çıkardığınızda oynatılan içerik otomatik olarak duraklatılıyor, taktığınızda kaldığınız yerden devam ediyor. Dinamik gecikme ise, oyunlarda ses gecikmesini daha da azaltıyor. Gecikme video izlerken de neredeyse yok denilecek seviyede, bu da film veya video izleme deneyimini daha yüksek seviyelere çıkarıyor. AI Life uygulaması üzerinden güncellemeleri de kontrol edebilir, bir güncelleme olduğunda kolaylıkla yapabilirsiniz.
Eğer bir Huawei cihazına sahipseniz, FreeBuds Pro 2’yi cihazınızla eşleştirme ve sonrasında kolaylıkla geçiş yapmada avantaj elde edeceksiniz. Şarj kutusunu Huawei cihazının yanına yaklaştırıp kapağını kaldırdığınızda ekranda bir pencere göreceksiniz. Burada bulunan Bağlan düğmesine tıkladıktan kısa bir süre sonra kulaklıklar Huawei cihazıyla bağlanacaktır. AI Life uygulamasında bağlı olan diğer Huawei cihazlarını görebilir; Kontrol Paneli üzerindeki Süper Cihaz bölümünden de ses çıkışını kolaylıkla FreeBuds Pro 2’ye aktarabilirsiniz.
FreeBuds Pro 2’nin ses çıkış şiddeti birçok kullanıcı için tatmin edici seviyede ve uluslararası regülasyonlar gereği 98 dB seviyesine indirildi. Bununla birlikte gelecek yazılım güncellemesiyle ekolayzır ayarları içinde Sound Boost özelliği eklenecek. Böylelikle ses çıkış şiddetini 100 dB üzerine çıkarmak mümkün olacak. Bizim gibi yüksek sesle müzik dinleyen, her zaman daha fazla sesi arayanlar için bu ayar çoğunlukla açık durumda olacaktır.
Bluetooth 5.2 desteği sayesinde Huawei FreeBuds Pro 2, eşleştirildiği cihazla her seferinde hızlı şekilde bağlantı kurmayı sağlıyor. Menzili de iyi, kaynak cihazla arada 10 metre mesafeye kadar, araya duvarlar girse bile kesintisiz bağlantı sağlanıyor. 5.2’nin getirdiği avantajlardan bir tanesi aynı anda iki cihazla bağlantı kurabilmesi. Böylelikle bilgisayarınızı, tabletinizi veya akıllı telefonunuzu aynı anda bağlı tutabilirsiniz. Örneğin, P50 Pro ve MatePad 10.4’ü FreeBuds Pro 2’ye aynı anda bağladık; tablette bir şeyler izlerken P50 Pro üzerindeki AI Life uygulamasından kulaklığın ses ve gürültü engelleme kontrollerini yapabiliyor, pil durumunu görebiliyoruz.
Huawei FreeBuds Pro 2 inceleme: Gürültü Engelleme
Huawei FreeBuds Pro, iyi bir gürültü engelleme performansı gösteriyordu. Huawei’nin FreeBuds Pro 2 ile birlikte işi biraz daha ilerlettiğini görüyoruz. Üçlü gürültü alma ve aktif gürültü engelleme özellikleri, gerek sesli görüşmelerde ve online toplantılarda konuşurken gerek film izlerken, müzik veya podcast dinlerken ortamdaki gürültüyü iyi biçimde filtrelemeye olanak sağlıyor.
Gelişmiş gürültü alma, iki kulak dışı mikrofonun ortam gürültüsünü, kulak içi mikrofonun ise kulak gürültüsünü algılamasına izin veriyor. Dinamik sürücü birimi, gürültüyü ortadan kaldırmak için ters ses dalgaları üretiyor. Kapalı tasarımın da etkisiyle; motor, trafik veya insan uğultuları gibi alçak frekanslı, ancak sürekli olduğunda rahatsız edici hâle gelen sesler iyi biçimde filtreleniyor. Uçak yolculuğu sırasında, FreeBuds Pro 2 kulağa takılı hâlde dizi izlerken uçağın motor gürültüsünün iyi biçimde filtrelendiğini gözlemledim, bu şekilde izlediğim filmde diyalogları rahatlıkla duydum. Yürüyüş sırasında etraftaki gürültüyü engelleyip dinlediğiniz podcast’e yoğunlaşmak istediğinizde de aktif gürültü engelleme işini iyi şekilde yapacaktır. Huawei, FreeBuds Pro 2’de 47 dB’ye kadar çıkan bir gürültü engelleme performansının bulunduğunu belirtiyor ki, gerçekten de fiilen elde ettiğimiz deneyim bu değerin doğruluğunu ortaya koyuyor.
AI Life uygulamasında, Gürültü engelleme aktif durumdayken farklı modları seçmenize izin veriliyor. Dinamik mod, çevre şartlarına uygun olarak gürültü engellemenin seyrini FreeBuds Pro 2’nin seçmesine izin veriyor. Çoğu durumda bu ayarı seçili bırakmanız yeterli olacaktır. Ancak biraz daha farklı kontrol istediğinizde, az gürültülü yerler için Sıcak, gürültülü yerler için Genel veya aşırı gürültülü yerler için Süper’i tercih edebilirsiniz. Örneğin yol kenarında ve sürekli araç gürültüsünün olduğu bir yerdeyseniz, Süper mod trafik gürültüsünü bastırmakta başarılı. Bu şekilde sesin ön planda olduğu çeşitli YouTube videolarını, üstelik ses çıkışı yarı seviyede olsa bile, rahatlıkla izlediğimizi belirtmeliyiz.
Farkındalık modunda mikrofonik ses etkisi biraz daha öne çıksa da, ortamdaki seslerin veya insan konuşmalarının daha iyi şekilde duyulmasına izin veriliyor. AI Life uygılamasında, Farkındalık modu aktifken Sesli modu seçeneğini açık duruma getirerek ortamdaki insan seslerini biraz daha anlaşılır hâle getirebilirsiniz. Bu modda yüksek frekanslar biraz daha kuvvetlendiriliyor. Uçak yolculuklarında anonsları rahatlıkla duymak isterseniz, bunu etkinleştirebilirsiniz.
Eğer pil ömrünü gözetiyorsanız, gürültü engelleme veya farkındalık modları yerine Kapalı modu tercih edebilirsiniz. Bu durumda FreeBuds Pro 2 standart bir kulaklığın deneyimini sunacaktır. Bu durumda bile, kapalı uçlu tasarım sayesinde iyi bir ses deneyimi sunuluyor. Özellikle müzik dinlerken bu mod bile iyi bir deneyim için yeterli performansı sağlayacaktır.
Huawei FreeBuds Pro 2 inceleme: Pil
Pil ömrü de Huawei FreeBuds Pro 2’nin öne çıktığı yanlardan bir tanesi oluyor. Aktif gürültü engelleme açık durumdayken kulaklık, tek bir şarjla 4 saate kadar dinleme süresi sunarken, şarj kutusu ile birlikte bu süre 18 saate çıkıyor. Aktif gürültü engelleme kapatıldığında kulaklık tek başına 6.5 saatlik dinleme süresi sunuyor. Şarj kutusu ile bu süre 30 saate çıkıyor.
Huawei FreeBuds Pro 2’nin bu pil performansı, 1.5-2 saatlik spor egzersizlerinde kulaklığın rahatlıkla kullanılmasına izin verecektir. Ayrıca uzun uçak yolculuklarında tek bir şarjla iki ya da üç filmi izlemenize imkan sağlayacaktır. FreeBuds Pro 2’yi deneyimlediğimiz süre boyunca aktif gürültü engelleme genel olarak açıktı ve 4-5 gün sonra şarj kutusunu yeniden şarj etme ihtiyacı hissettik.
Hızlı şarj da dikkate değer özelliklerden bir tanesi. Kulaklıkları 40 dakikada tamamen şarj ederken şarj kutusu da 1 saatte tamamen doluyor. Bu arada kablosuz şarj desteği de var. 120 dakikada şarj kutusu tamamen şarj edilebiliyor. Şarj kutusu tamamen dolu olduğunda, kulaklıkları en az üç kez tam olarak şarj edebilir. Eğer telefon görüşmeleri sizin için ön plandaysa, tek bir kulaklığı 6 kez şarj edecek kadar kapasiteyi şarj kutusuyla elde etmek mümkün oluyor. Kutudan çıkan kısa kablo sayesinde FreeBuds Pro 2’yi bilgisayara bağlayarak kolayca şarj edebilirsiniz. Veya uygun bir güç adaptörüyle prize de bağlayabilirsiniz.
Huawei FreeBuds Pro 2 inceleme: Sonuç
Birinci nesil Huawei FreeBuds Pro sevdiğimiz bir kablosuz kulaklıktı ve incelemeyi yayınladıktan sonra uzun bir süre boyunca kullanmaya devam ettik. Şimdi FreeBuds Pro 2 ile birlikte Huawei’nin çıtayı daha da yükseğe çıkardığını görüyoruz. Huawei tasarımı aynı tutsa da, ağırlık merkezini içe kaydırıp ağırlığı ve hacmi düşürerek ergonomiyi güçlendirmiş. Böylelikle farklı koşullara rahatça uyum sağlamasını sağlıyor. Çift hoparlörlü ses sistemi, yüksek bir ses çıkışı sağlarken farklı cihazlarla kullanırken veya farklı içerik türlerini dinlerken mümkün olan en iyi sesi elde etmenize izin veriyor. Devialet iş birliğiyle sunulan ses profili gerçekten de orijinal kulaklığa göre farklı bir ses deneyimi sağlıyor ve ses konusunda uzman şirketin elinin dokunduğunu gösteriyor. Zevklere göre bas, tiz veya vokalleri ön plana çıkarma imkanının olması da güzel. Üstelik kendi ses profilini belirlemek isteyenler için de farklı profiller ekleme imkanının sunulduğunu görüyoruz. LDAC, Hi-Res Audio ve HWA gibi yüksek profilli ses kodlayıcılarının desteklenmesi de ses tutkunları için FreeBuds Pro 2’yi cazip hâle getiriyor. Bu kulaklık yüksek kaliteli müzik deneyiminin yanı sıra oyun ve video için de fazlasıyla uygun görünüyor.
47 dB’ye kadar performans gösteren gürültü engelleme de FreeBuds Pro 2’nin güçlü olduğu yanlardan bir tanesi. Uçak yolculuklarında veya yoğun sesin olduğu caddelerde film izlerken veya podcast dinlerken içeriğe rahatça odaklanmanıza izin veriyor. Müzik dinlerken ortamın sesini duymak istediğinizde de farkındalık modu iyi biçimde işliyor. FreeBuds Pro’ya göre biraz daha mikrofonik bir ses hissi olsa ve bu açıdan Studio’yu andırsa da, etrafınızda olup bitenleri anlama konusunda farkındalık iyi biçimde işliyor. AI Life üzerinden aktif gürültü engelleme ve farkındalık için çeşitli modların sunulması da memnun edici. Bu noktada Huawei, rakiplere göre daha fazla esneklik sağlıyor.
Pil ömrü de FreeBuds Pro’nun güçlü olduğu yanlardan bir tanesi. Şarj kutusuyla birleştirildiğinde, birkaç gün boyunca şarj etme ihtiyacı hissetmeyecek, ne zaman şarj ettiğinizi unutacaksınız. Sadece Huawei cihazlarıyla değil, iOS veya Android cihazlarıyla kolay eşleştirme ve kullanım imkanının bulunması, Bluetooth 5.2’nin getirdiği iki cihazla aynı zamanda bağlantı kurma ve yüksek menzil de FreeBuds Pro 2’yi güçlü hâle getiriyor. Fiyatı da dikkate alındığında, üst sınıf kulaklık satın almak isteyenler için, sahip oldukları akıllı telefon, bilgisayar veya tabletin markasından bağımsız olarak, FreeBuds Pro 2 güçlü bir seçenek olarak öne çıkıyor.
Huawei FreeBuds Pro 2
Huawei Online Mağaza’dan satın alın