Teknoloji

Honor yeni telefonu X9b’nin tasarımını resmi duyurudan önce gösterdi

honor x9b

Honor X9a geçtiğimiz ocak ayında tanıtılmıştı. Görünen o ki, bu telefonun takipçisi de yakında resmiyet kazanacak. Honor X9b adını taşıyan telefon şimdiden şirketin Malezya’daki internet sitesinde boy gösterdi. Paylaşılan görseller X9b’nin tasarımını gözler önüne sererken, telefonun yakında çıkacağı bilgisini de veriyor.

Telefonun tasarımı selefi X9a’nınkinden pek farklı olmayacak gibi görünüyor. Yuvarlak kamera modülünden yine vazgeçilmiyor. Ancak halkanın biraz daha kalınlaşması ve daha fazla çıkıntı yapması dikkat çekiyor. Arka panelde en azından renk seçeneklerinden birinde suni deri tercih edilmesi de dikkat çekiyor.

Honor’un X hesabından yapılan paylaşım ise telefonun önü hakkında fikir edinmeyi mümkün kılıyor. Ekranın kenarlara doğru kavis yaptığı ve ön kameranın ekranın üstündeki yuvarlak deliğe yerleştirildiği bu görsel sayesinde anlaşılıyor.

honor x9b

Honor X9b bazı ülkelerde farklı isimlerle satılabilir

Honor X9a bazı ülkelerde Magic 5 Lite adıyla çıkmıştı. Benzer bir durumun Honor X9b için yaşanması da sürpriz olmayacaktır. Şirketin “Yakında” ifadesini kullanması, resmi duyurunun çok da uzak olmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER