Teknoloji

Honor Magic Vs3’ün işlemcisi test sonucuyla doğrulandı

honor magic vs3

Honor Magic V3 ve Vs3, 12 Temmuz’da resmen gözler önüne çıkacak. İki katlanabilir telefonla ilgili paylaşım ve sızıntılar da devam ediyor. Bunların en yenisinde Magic Vs3, Geekbench’in veri tabanında boy gösterdi.

Magic V3’ün kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin bulunması bekleniyor. Benchmark testinin sonucu, Magic Vs3’ün Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle geleceğini gösteriyor.

Benchmark testinden geçen versiyonda Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye 12 GB RAM eşlik ediyor. Kutusundan Android 14 ile çıkan telefon testte tek çekirdek performansıyla 2051, çoklu çekirdek performansıyla da 5643 puan alıyor.

Honor Magic Vs3 üç farklı renk seçeneğiyle gelecek

Benchmark testinin gösterdikleri bunlarla sınırlı. Ancak ön sipariş sayfası telefonun depolama alanı seçeneklerinin 256 GB, 512 GB ve 1 TB olacağını göstermişti. Renk seçeneklerinin siyah, beyaz ve yeşil olacağı da şimdiden bilinenler arasında yer alıyor.

Honor’un Magic Vs3’ü V3’e kıyasla daha uygun fiyatlı şekilde sunmak için başka ne gibi dokunuşlar yapacağı bilinmiyor. Ancak 12 Temmuz öncesinde bu telefona dair yeni bilgilerin gelmesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER