Teknoloji

Honor yeni katlanabilir telefonları için paylaşımlara başladı

honor magic v3

Honor Magic V3 ve Vs3 adını taşıyan yeni katlanabilir telefonlarını 12 Temmuz’da tanıtacak. Heyecanı artırmak için şimdiden paylaşımlara başlayan Honor, yeni katlanabilir telefonlarının seleflerine kıyasla daha ince olacağına dikkat çekti.

Honor’un paylaşımı, katlanabilir telefonlarıyla ilgili sızıntıların internette dolaşmaya başlamasından kısa süre sonra geldi. Bu paylaşımda Magic V3, suni deri kaplı turuncu arka paneliyle görülüyor.

Altın rengiyle kaplı ince çerçevenin kavisli yapısı, Honor’un akıllı telefon pazarındaki yaygın trendin aksine düz çerçeveden uzak duracağını gösteriyor.

Yuvarlak kamera modülündeki kameraların üçgen şeklinde dizildiği görülüyor. Periskop kamera üste yerleştirilirken, diğer iki kamera alt tarafta aynı hizada duruyor.

Honor Magic V3 için tanıtımdan önce yeni paylaşımlar bekleniyor

Honor’un yeni katlanabilir telefonları yukarıda da belirttiğimiz gibi 12 Temmuz’da tanıtılacak. Dolayısıyla tanıtıma kadar bu telefonlarla ilgili yeni paylaşımların gelmesi de sürpriz olmayacaktır. Magic V3’te de incelik konusunda iddialı görünen Honor’un pil kapasitesi konusunda neler yapacağı da merak ediliyor.

İ

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER