Teknoloji

Yeni Honor Magic V3 sızıntısı önemli özellikleri gözler önüne seriyor

honor magic v3

Katlanabilir ekranlı Honor Magic V3, bu hafta içinde resmiyet kazanacak. Tanıtım öncesinde Honor’un pazarlama kampanyası başlarken, sızıntılar da telefona farklı yönlerden bakmayı sağlıyor. Katlanabilir telefonu farklı açılardan gösteren görsellerin ardından şimdi de önemli özelliklerin listesi ortaya çıktı.

Magic V3’ün katlandığında 9.7 mm kalınlığında olacağı söyleniyor. Bu da katlanabilir telefonun selefi Magic V2’ye kıyasla 0.2 mm daha ince olduğu anlamına geliyor. Magic V3’ün tartıda 226 gram çektiği de verilen bilgiler arasında yer alıyor. Bu noktada da Magic V2’ye kıyasla 5 gramlık bir hafifleme söz konusu.

Katlanabilir telefonun suya karşı IPX8 dayanıklılık sertifikasına sahip olduğu belirtiliyor. Magic V3, ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 66W kablolu şarj destekli 5200 mAh kapasiteli pilden alacak. Magic V3’ün kalbinde ise daha önceki sızıntıların da gösterdiği gibi Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci olacak.

Honor Magic V3, 12 Temmuz’da tanıtılacak

X eksenli çizgisel titreşimli motor, optik görüntü sabitleme özellikli 50 megapiksel ana kamera, 3.5x optik yakınlaştırma yapabilen telefoto kamera, uydu iletişimi desteği, kablosuz şarj ve kenara entegre parmak izi tarayıcısı da 12 Haziran’da resmen gözler önüne çıkacak olan Magic V3’te kullanıcıları bekleyen özellikler arasında sayılıyor.