Teknoloji

Honor Magic V3 Google Cloud destekli yapay zeka ile gelecek

honor magic v3

Honor Magic V3, 5 Eylül’de IFA 2024 kapsamında düzenlenecek etkinlikte küresel sahneye çıkacak. Magic V3 dünyaya Google Cloud tarafından sağlanan yapay zekâ özellikleriyle açılacak.

Magic V3’ün global versiyonu, Foldable’da Magic Portal gibi çeşitli cihaz içi yapay zeka özelliklerini beraberinde getirecek. Bu sayede iki farklı uygulamanın aynı anda çalışmasına olanak tanıyarak daha iyi çoklu görev yürütmeyi mümkün kılacak.

Google daha sonra şu özellikleri ekleyecek: AI Eraser, Face to Face Translation ve Notes Live Translation. Bu özellikler işleme ve dil paketleri için çevrimiçi bağlantıya ihtiyaç duyacak. Ancak “iş toplantıları, seyahat, yaşam tarzı paylaşımı gibi çeşitli senaryolarda günlük yaşamı ve işi” iyileştirmeleri gerekiyor.

Honor Magic V3 Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye sahip

Açıldığında sadece 4.4 mm kalınlığında olan Magic V3 en ince katlanabilir akıllı telefon olarak uluslararası sahneye çıkacak. Ayrıca Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ve temel seçenek olarak 12 GB RAM ile gerçekten güçlü ve kutudan çıktığı anda Google hizmetlerine sahip olacak.