Teknoloji

Honor Magic V3 ve Honor 200 serisine Circle to Search geldi

honor magic v3

Samsung, ocak ayında Galaxy S24 serisinde Google’ın Circle to Search özelliğini sunmuştu. Ardından Google, bu özelliği Pixel cihazlarına da getirdi. Aylar sonra, bu özellik nihayet Samsung ve Google’ın tekelinden çıkarak diğer markalarla buluşuyor. Honor, Circle to Search özelliğini Magic V3 ve 200 serisine getirdiğini duyurdu.

Circle to Search, adından da anlaşılacağı gibi, telefon ekranınızda işaretlediğiniz, çizdiğiniz ya da daire içine aldığınız herhangi bir şey hakkında daha fazla bilgi edinmenizi sağlayan bir özellik.

Honor CEO’su George Zhao, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Yapay zekadaki gelişmeler, çalışma, öğrenme, alışveriş, yaratıcılık ve cihazlarımızla etkileşim biçimimizi kökten değiştiriyor. Çeviri yardımı almanız, ödevlerinizde destek bulmanız ya da sosyal medyada gözünüze çarpan bir görüntü hakkında daha fazla bilgi edinmek istemeniz fark etmeksizin, akıllı telefonlarımız bu bilgilere ulaşmak için başvurduğumuz ana kaynak haline geldi. İnsan odaklı bir teknoloji markası olarak, Honor, yapay zekânın faydalarını herkesle buluşturma taahhüdünü sürdürüyor. Google ile olan yakın iş birliğimiz ve bu özelliği iki popüler akıllı telefon serimize sunmamız sayesinde, kullanıcılarımız için bilgiyi parmaklarının ucuna getiriyor ve günlük hayatlarına yepyeni bir kolaylık sağlıyoruz.”

Honor, Magic V3 ve 200 serisi cihazlara Circle to Search özelliğini ekleyerek, kullanıcıların ekranlarında daire içine aldıkları ya da vurguladıkları içerikler hakkında hızlıca bilgiye ulaşmalarını mümkün hale getiriyor. Özellikle görsel aramalar, çeviri yardımı ve günlük kullanımlar için bu özellik, akıllı telefon kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak önemli bir yenilik olarak öne çıkıyor.