Teknoloji

Honor Magic V2 için ilk paylaşım geldi

honor magic v2

Honor Magic V2, 12 Temmuz’da resmen gözler önüne çıkacak. Katlanabilir telefon için ilk resmi paylaşım da sonunda geldi. Magic V2, şirket tarafından katlanabilir telefon evriminin sıradaki adımı olarak konumlandırılıyor. Afişte “İlerlemeden evrime” şeklinde bir ifade yer alıyor. Honor CEO’su George Zhao, Magic V2’nin katlanabilir telefon deneyiminde devrim yapacağının altını çiziyor. Dolayısıyla kullanıcıları Magic Vs’ten farklı özelliklerin beklediği söylenebilir.

Magic V2’nin ana ekranında daha gelişmiş bir LTPO AMOLED panelin kullanılması öngörülüyor. Bu ekranın yenileme hızının 120 Hz olduğu belirtiliyor. Telefon için kullanıcılara iki farklı işlemci seçeneğinin sunulacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Bunlardan birinin Snapdragon 8 Plus Gen 1 olacağı belirtiliyor. Diğerinin ise Snapdragon 8 Gen 2 olacağı söyleniyor. Her iki versiyonda da RAM seçeneklerinin 16 GB’a kadar uzanması öngörülüyor. Maksimum depolama alanının ise 512 GB olması bekleniyor.

Honor Magic V2 5000 mAh pille gelecek

Honor Magic V2, ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pilden alacak. Bu pilin 50W şarj desteği sunması öngörülüyor. 12 Temmuz’daki tanıtım öncesinde Magic V2 hakkında başka bilgiler duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER