Teknoloji

Katlanabilir Honor Magic V Flip’in tanıtım tarihi belli oldu

honor magic v flip

Honor Magic V Flip adını verdiği ilk kapaklı katlanabilir telefonunu tanıtmaya hazır. Bir süredir beklenen akıllı telefon, 13 Haziran’da Çin’in Şanghay kentinde Teknoloji Moda Şovu kapsamında düzenlenecek etkinlikte gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliği Türkiye saatiyle 14.30’da başlayacak.

Magic V Flip’in çok sayıda görselini paylaşan Honor, akıllı telefonun bazı kilit özelliklerini de doğruladı. Katlanabilir telefon siyah, beyaz ve pembe olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

Magic V Flip görece büyük bir kapak ekranıyla gelecek. Bu ekranın büyüklüğünün 4 inçin üstünde olduğu belirtilirken, ekranın üstünde kameraların yerleştirildiği iki kesik olduğu görülüyor. LED flaşın kamera sensörlerinin yanına değil de cihazın alt kısmına yerleştirilmesi de dikkat çekiyor.

honor magic v flip

Magic V Flip 12 GB RAM ile gelecek. Depolama alanı seçenekleri ise 256 GB, 512 GB ve 1 TB olarak sıralanacak. Honor’un Çin’deki internet sitesinde rezervasyonlar şimdiden açılmış durumda.

honor magic v flip

Honor Magic V Flip 4500 mAh pille gelecek

Magic V Flip, Çin’in 3C sertifika kurulundan 66W hızlı şarj desteği için de onay aldı. Daha önceki kayıtlar telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4500 mAh kapasiteli pilin vereceğini göstermişti. Bunun kapaklı bir katlanabilir telefondaki en büyük pil olacağını belirtmekte fayda var. Ana kamera görevini ise 50 megapiksel sensör üstlenecek. Tanıtım öncesinde telefonla ilgili başka paylaşımlar gelmesi sürpriz olmayacaktır

M

İLGİLİ HABERLER