Teknoloji

Honor Magic 7 Pro’nun tasarımı ve kamera özellikleri yeni sızıntıyla ortaya çıktı

honor magic 7 pro

Honor Magic 7 serisinin bu yıl tanıtılması bekleniyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’a göre, Magic 7 serisi kasım ayında gözler önünde çıkacak. Honor telefonlarıyla ilgili önemli detayları sızdırmasıyla tanınan Teme rumuzlu duyumcu, Magic 7 Pro modeline ait olduğunu belirttiği bir görseli paylaştı.

Söz konusu görsel, Magic 7 Pro’nun kamera tasarımının Magic 6 serisine benzediğini gösteriyor. Ancak selefindeki üçgen düzenlemenin aksine Magic 7 Pro’da kamera ve sensörler kare olarak dizilecek.

Magic 7 Pro’da periskop kamera görevini ise gelişmiş yakınlaştırma yetenekleri olan 180 veya 200 megapiksel çözünürlüklü Samsung HP3 sensör üstlenecek. LiDAR sensör, LED flaş, renk sıcaklığı sensörü de kamera sisteminin özellikleri arasında yer alıyor.

Honor Magic 7 Pro hangi özelliklerle gelecek?

Ana kamera ise 50 megapiksel çözünürlüklü OmniVision OV50K sensör olacak. Ultra geniş açılı kamera görevini de yine 50 megapiksel sensör üstlenecek. Daha önceki dedikodulara göre, telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 işlemci olacak.

Magic 7 Pro’da dört yana kavis yapan bir OLED ekran olacak. Kameralar ise Magic 6 Pro’da olduğu gibi ekranın üstündeki kapsül şeklindeki deliğe yerleştirilecek. 1.5K çözünürlüklü ekranın yenileme hızı da 120 Hz olacak. Magic 7 Pro’ya ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 6000 mAh kapasiteli pil verecek.