Teknoloji

Honor Magic 6 serisinin tanıtım tarihi için yeni iddia

honor magic 6 pro

Honor Magic 6 serisinin ocak ayı içinde Çin’de gözler önüne çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Daha önce serinin tanıtımı için 8 ve 10 Ocak tarihleri işaret edilse de, yeni bir sızıntı farklı bir tarihi gündeme getiriyor. Magic 6 serisinin üyelerinin 11 Ocak itibarıyla resmiyet kazanabileceği söyleniyor.

Magic 6 serisinde Magic 6 Porsche Design da dahil olmak üzere çok sayıda modelin bulunması bekleniyor. Weibo’da paylaşılan ekran görüntüsünde Honor ve Porsche Design imzalı amiral gemisinin ön satış döneminin 11 Ocak itibarıyla sona ereceği belirtiliyor. Bu ekran görüntüsünün Çin merkezli bir e-ticaret sitesinden alınmış olduğu tahmin edilirken, Magic 6 için henüz hâlihazırda devam eden bir ön satış dönemi de söz konusu değil. Başka bir kayıt ise Çin için tanıtım tarihinin 11 Ocak olabileceğini gösteriyor.

Magic 6 serisinin tüm üyelerinin Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye sahip olması bekleniyor. Serinin amiral gemisi olması öngörülen Magic 6 Pro modelinde çift yönlü uydu iletişimi özelliğinin bulunması da beklentiler arasında yer alıyor.

honor magic 6

Honor Magic 6 serisi 50 megapiksel OmniVision OV50K sensörle gelecek

Magic 6 serisinin öne çıkan özelliklerinden birisi de 50 megapiksel çözünürlüklü OmniVision OV50K ana kamera olacağı belirtiliyor. Bu da akıllı telefonların Oppo Find X7 Ultra, the Xiaomi 14 Ultra ve Vivo X100 Pro+ gibi 50 megapiksel Sony LYT-900 sensörlü telefonlarla rekabet içinde olduğu anlamına geliyor.

Honor Magic 6 serisinin resmi tanıtım tarihi konusunda bu hafta içinde bir açıklama gelmesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER