Fırsatlar

Kameralarıyla öne çıkan Honor Magic 6 Pro’da 5.000 TL’lik indirim imkanı

honor magic 6 pro

Honor’un geçtiğimiz haftalarda Türkiye’de satışa sunduğu ve kamera özellikleriyle dikkat çeken Honor Magic 6 Pro, Hepsiburada’da yüzde 8’lik bir indirimle, 59.999 TL yerine 54.999 TL’ye satılıyor. 5.000 TL’lik indirim telefonun satışta olan siyah ve yeşil renklerinde geçerli durumda bulunuyor.

Honor Magic 6 Pro özellikleri

Honor Magic 6 Pro, beş farklı DXOMARK Altın Ödülü’ne sahip ve yapay zekâ destekli HONOR Falcon Kamera sistemi ile dikkat çekiyor. Bu sistem, hareketli sahneleri bile net bir şekilde yakalayabilen üstün bir performans sunuyor. İkinci nesil yapay zeka teknolojisi, fotoğraflarınızın her zaman profesyonel kalitede olmasını sağlıyor. Özellikle 180MP periskop telefoto kamera, uzak mesafedeki detayları bile net bir şekilde görüntüleyerek kullanıcılara benzersiz bir fotoğraf deneyimi sunuyor.

Magic 6 Pro’nun ekran özellikleri de en az kamera sistemi kadar etkileyici. 6.81 inç büyüklüğündeki ekranı, 120Hz yenileme hızı ve HDR10+ desteği ile görsel bir şöleni mümkün kılıyor. Süper Dinamik AMOLED ekran, canlı ve net renklerle her türlü içeriği en yüksek kalitede izlemenizi sağlıyor. Ayrıca, 2840Hz PWM karartma teknolojisi sayesinde göz yorgunluğunu minimuma indiriyor ve TÜV Rheinland Flicker-Free sertifikası ile sağlıklı bir kullanım deneyimi veriyor. Mat Siyah ve Epi Yeşil renk seçenekleriyle sunuluyor.

Magic 6 Pro’nun performansı, Snapdragon 8 Gen 2 işlemci ile destekleniyor. Bu işlemci, yoğun kullanımlarda bile akıcı ve hızlı bir deneyim sunuyor. 12GB RAM ve 512GB depolama alanı, çoklu görevlerde bile cihazın performansını korumasını sağlıyor. 5600mAh kapasiteli batarya, uzun süreli kullanım için yeterli gücü sunarken, 66W kablosuz süper şarj özelliği sayesinde cihazınızı kısa sürede şarj edebilirsiniz. Ayrıca, MagicOS 8.0 işletim sistemi ile daha kullanıcı dostu bir arayüz ve en az beş yıl boyunca dört büyük sistem güncellemesi garantisi sunuluyor.

Honor, bu telefonun kullanıcılarına kapsamlı bir servis desteği de sunuyor. Ekran sigorta paketi, cihazın ekranının hasar görmesi durumunda ücretsiz değişim hizmeti sağlıyor. Pil garantisinin uzatılması, iki yıl dolmadan pil değişimi hakkı tanıyor. Ayrıca, arka kapak sigorta paketi ile cihazın arka kapağında meydana gelebilecek hasarlar da ücretsiz olarak onarılıyor. Ekran koruma filmi hizmeti ile cihazınızı uzun süre boyunca güvenle kullanabilirsiniz. Bu servisler, Honor Magic 6 Pro sahiplerine cihazlarını güvenle kullanma imkanı sunuyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER