Fırsatlar

200 MP kameralı Honor 90 için Hepsiburada’dan “en iyi fiyat”

honor 90

Geçen yaz piyasaya çıkan ve yüksek fiyat-performans oranıyla dikkat çeken Honor 90, Hepsiburada’da 14.899 TL’lik fiyat etiketiyle, “en iyi fiyat” iddiasıyla satılıyor. Telefonda 200 MP kamera, 512 GB dahili hafıza ve 12 GB RAM gibi özellikler var ve fiyatına göre bunların gayet iyi özellikler olduğunu söyleyebiliriz.

Honor 90 özellikleri

Honor 90, sektörde ilk kez sunulan 3840Hz PWM karartma teknolojisi ve TÜV Rheinland Flicker-free sertifikasıyla göz sağlığını koruyarak üstün bir ekran deneyimi sunuyor. Süper Retina AMOLED ekranı, 1.07 milyar renk ve 120Hz yenileme hızı ile görüntü kalitesinde çığır açıyor. Ayrıca, dört tarafı kavisli tasarımı ile estetik ve kullanım rahatlığını bir araya getiriyor. Bu özellikler, kullanıcılara her açıdan daha canlı ve net görüntüler sunarak görsel deneyimi üst seviyeye taşıyor.

Kutudan çıkan 66W Honor SüperŞarj ile hızlı şarj edilebilen 5000mAh büyük pili sayesinde, uzun süreli kullanımlarda bile kesintisiz performans sağlıyor. Akıllı fotoğraf teknolojisi ile donatılan 200MP ana kamera ve 50MP ön kamera, Honor Görüntü Motoru sayesinde profesyonel kalitede fotoğraflar çekmenizi mümkün kılıyor. RAW portre işleme teknolojisi ile portre ve toplu fotoğraflarınızın renkleri daha canlı, detayları ise daha net olacak. Honor 90, yüksek performansı ve gelişmiş teknolojik özellikleri ile akıllı telefon deneyimini yeniden tanımlıyor.

Samsung Galaxy M34 5G

9.449 TL’lik fiyatla Hepsiburada’da şu anda satışta olan Samsung Galaxy M34 5G, modern ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere tasarlandı. 6.000 mAh kapasiteli güçlü pil, her şarjla uzun kullanım süreleri sunarken, Süper Hızlı Şarj özelliği sayesinde hiçbir anınızı kaçırmamanızı garantiliyor. Cihaz, 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafızası ile çoklu görevler sırasında bile akıcılığını korur ve size kesintisiz bir deneyim sunuyor. 6,5 inç’lik geniş ekranı, yüksek çözünürlüklü görseller için ideal bir platform sunarken, 50 MP arka ve 13 MP ön kameraları ile her anı mükemmel netlikte yakalıyor. Yüz Tanıma özelliği ve 5G mobil bağlantı hızının yanı sıra, koyu mavi rengi ile göz alıcı bir tasarıma sahiptir. Pil ömrünü optimize eden güç tasarrufu özellikleri ile kesintisiz mobil deneyimin keyfini çıkarabilirsiniz.

Samsung Galaxy A54 5G

Samsung Galaxy A54, şık tasarımı, güçlü performansı ve geniş depolama kapasitesiyle dikkat çeken bir akıllı telefon ve şu anda 15.999 TL’ye Hepsiburada’da satılıyor. 256 GB depolama alanı ve 8 GB RAM ile gelen bu model, kullanıcılara sorunsuz bir çoklu görev deneyimi sunarken, Full HD+ çözünürlüğündeki 6.4 inç ekranıyla canlı ve net görüntüler vaat ediyor. Samsung’un kullanıcı dostu arayüzü One UI ile donatılan cihaz, çeşitli özelleştirme seçeneklerini de beraberinde getiriyor. Çift SIM kart desteği, NFC, USB-C bağlantı noktası ve 3.5 mm kulaklık girişi gibi modern özellikleriyle her türlü ihtiyaca cevap veriyor. Arka panelinde yer alan çoklu kamera sistemi, yüksek kaliteli fotoğraflar çekme imkanı sağlarken, 5000 mAh batarya kapasitesi uzun kullanım süresi sunuyor. Samsung Galaxy A54, estetik görünümü ve üstün teknolojisi ile hem iş hem de eğlence amaçlı kullanımlar için ideal bir seçenek.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER