Teknoloji

Honor’un yeni telefonlarının tanıtım tarihi açıklandı, tasarımları ortaya çıktı

honor 200 pro

Honor 200 ve 200 Pro modellerinin 27 Mayıs’ta ana vatanı Çin’de gözler önüne çıkacağını açıkladı. Her iki telefon da şirketin internet sitesi aracılığıyla ön siparişe açılırken tasarımlarını ve teknik özelliklerini de görmek mümkün oluyor. Şirket daha önce telefonun Lite versiyonunu duyurmuştu.

Her iki telefon için de kullanıcılara dört renk seçeneği sunuluyor. Telefonların aynı kamera modülü ve arka panel tasarımlarını paylaştıklarını belirtmekte de fayda var. Honor 200’de ön kamera ekran üstündeki yuvarlak deliğe yerleştirilirken, Pro’da kullanıcıları kapsül şeklinde bir çentik bekliyor. İki telefonda da ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Bu kamerada optik görüntü sabitleme özelliğinin bulunduğunu belirtmekte de fayda var.

Honor telefonların teknik özellikleri konusunda detaylı bilgi vermese de, ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımı bu konuda imdada yetişiyor. Söz konusu paylaşıma göre, ikilide ana kamera için OV50H sensör tercih edildi.

Honor 200 ve 200 Pro, 5200 mAh pille gelecek

Her iki telefona da ihtiyaç duyduğu enerjiyi 100W kablolu hızlı şarj destekli 5200 mAh kapasiteli pilin vereceği belirtiliyor. Telefoto kameranın 50x dijital yakınlaştırma özelliğine sahip olacağı da şimdiden ortaya çıkan bilgiler arasında yer alıyor.

honor 200

Honor 200’ler hakkında daha detaylı bilgiler için 27 Mayıs’a kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER