Teknoloji

Honor 100 Pro kasım ayında resmiyet kazanabilir

honor 90 pro honor 100 Pro

Honor 90 serisi Çin’de tanıtıldıktan sonra kademeli olarak Avrupa ve Hindistan’da piyasaya çıkmıştı. Şimdi de bu serinin takipçisi hakkında haberler etrafta dolaşmaya başladı. Ünlü duyumcu Digital Chat Station, Honor 100 Pro modeli hakkında ilk bilgileri paylaştı. Söz konusu paylaşıma göre, akıllı telefon kasım ayında resmiyet kazanacak ve Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelecek.

Akıllı telefonun 2700 x 1224 piksel çözünürlüklü 120 Hz AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. Bu ekranın orta üst kısmındaki yuvarlak deliğe yüksek çözünürlüklü bir ön kameranın yerleştirileceği de paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Honor’un Çin dışında piyasaya sürmediği Honor 90 Pro’da 50 megapiksel çözünürlüklü bir ön kamera mevcut. Dolayısıyla şirketin bu telefonun takipçisinde de en az 50 megapiksel ön kameraya yer vermesi sürpriz olmayacaktır.

Honor 100 Pro hakkında bilinenler şimdilik sınırlı

Honor 100 serisi hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak dedikodu çarkının dönmeye başlaması, yakın zamanda Hem Honor 100 hen de Pro versiyon hakkında daha çok şey duyacağımız anlamına geliyor. Önümüzdeki dönemde iki telefon hakkında yeni sızıntıların gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır.