Teknoloji

HMD’den uygun fiyatlı bir tablet daha geliyor

hmd

HMD T21 adını taşıyan tabletini bir süre önce tanıtmıştı. 10 inç ekran ve 4G desteğiyle gelen T21, uygun fiyatlı bir seçenek olarak sunulmuştu. HMD şimdi de Tab Lite isimli yeni bir tableti kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Yeni bir sızıntı sayesinde bu tabletin tasarımını görmek mümkün hâle geliyor. Klasik bir tasarıma sahip olan tablet pembe arka paneliyle dikkat çekerken, diğer renk seçeneklerinin de siyah ve mavi olduğunu gösteriyor.

Sızıntıya göre, Tab Lite 8.7 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü bir ekranla gelecek. Bu IPS panelin maksimum parlaklık seviyesi 560 nit. Tabletin kalbinde Unisoc T610 işlemci bulunuyor. İşlemciye 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı eşlik ediyor.

hmd tab lite

5 megapiksel arka kamerayla gelen tabletin ön tarafında ise 8 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunuyor. Bu da HMD’nin tabletlerde ön kameranın daha fazla kullanıldığı detayını gözden kaçırmadığı anlamına geliyor.

HMD Tab Lite enerjisini 5500 mAh pilden alacak

HMD Tab Lite’a ihtiyaç duyduğu enerjiyi 18W şarj destekli 5500 mAh kapasiteli pil veriyor. 4G destekli tabletin Avrupa satış fiyatının 149 avro olacağı belirtilirken, sadece Wi-Fi destekli versiyonun piyasaya sürülüp sürülmeyeceği bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER