Eğlence

Henry Cavill The Witcher’daki rol arkadaşlarına sahneden veda etti

netflix haziran 2023 takvimi henry cavill the witcher

Henry Cavill The Witcher dizisinde canlandırdığı Geralt karakterine üçüncü sezonun bitişiyle birlikte veda edecek. Netflix’in Tudum etkinliğinde sahneye çıkan ünlü oyuncu, rol arkadaşlarına teşekkür etti ve onlar olmasa karakterlerin çok fazla basitleştirebileceğini dile getirdi.

Tudum sahnesinde Cavill’e dizinin oyuncu kadrosundan Freya Allan, Anya Chalotra ve Joey Batey eşlik ediyor. Üçüncü sezon hakkında konuşan oyuncular, yeni sezonda izleyicileri “çok şok edici bir ölüm”ün beklediğinin ipucunu verdi. Ancak serinin kitaplarını okuyanlar için böyle bir sürprizin söz konusu olmadığını belirtmek gerekiyor.

Ancak insanların en çok konuşmak istediği konunun Cavill’in diziden ayrılması olduğunu tahmin etmek pek zor değil. Bu ayrılık geçtiğimiz yılın sonlarında duyurulmuştu. Cavill, bu konuyu ışıkları rol arkadaşlarının üstüne çevirerek geçiştirmeyi tercih etti.

Cavill şu ifadeleri kullandı: “Sizlerle çalışmak büyük bir zevk ve onurdu. Çoğunlukla aşırı basitleştirilme riski taşıyan bu karakterlere çok fazla nüans ve ayrıntı katıyorsunuz ve karakterlerle yaptığınız şey emek, özen ve çaba gerektiriyor. Ve inanın bana, sizinle çalışmak en büyük zevkti. Bu yüzden sadece sizi özleyeceğimi söylemek istiyorum. Sizi çok özleyeceğim.”

Cavill, diziden ayrılma kararı konusunda başka bir şey söylemedi. Ancak daha önce çıkan haberlerde ünlü oyuncunun dizinin gittiği yerden memnun olmadığı ve yapım ekibinin kitaplardan fazla uzaklaşmasını eleştirdiği belirtilmişti. Cavill, daha önce Geralt karakterini mümkün olduğunca The Witcher kitaplarındaki gibi canlandırmak istediğini belirtmişti. Dizide “Ciri” karakterini canlandıran oyuncu Freya Allan, Cavill için “Witcher incili” şeklinde bir ifade kullanmıştı.

Henry Cavill The Witcher dizisinin başrolünü Liam Hemsworth’e devredecek

Henry Cavill The Witcher dizisindeki başrolünü dördüncü sezon ile birlikte Liam Hemsworth’e devredecek. Açlık Oyunları serisindeki rolüyle bilinen Hemsworth, Cavill karakterine hayat verecek.

İLGİLİ HABERLER