Teknoloji

Google Pixel Watch 3, 45 mm seçeneğine doğrulama geldi

google pixel watch 3

Google Pixel Watch 3 için iki farklı kasa boyutu seçeneği sunacağı bir süredir konuşuluyordu. Bu konu için yeni bir doğrulama daha geldi. Pixel Watch 3 için hazırlanan bir tanıtım videosu, hem saatin özelliklerini hem de 41 ve 45 mm boyut seçeneklerini doğruluyor.

Videoda Google’ın ekran çerçevesini küçülttüğü görülürken, özellikle 45 mm modelde ekran çerçevesinin daha ince olduğu anlaşılıyor. Bu modelde ekran kenarlara doğru uzanıyor.

Şarj hızının yüzde 20 oranında artacağı belirtilirken, Google bir şarjın 24 saatlik kullanım süresi sağlayacağı iddiasını da yine tekrarladı. Pixel Watch 3 kullanıcılarına en iyi koşu zamanlarını geliştirmeleri için ipuçları verecek, aynı zamanda gerçek zamanlı tavsiyelerle de koşuculara yardımcı olacak.

Pixel Watch 3, Cardio Load özelliğiyle kullanıcıların en güncel aktivitelerini karşılaştıracak, uyku ve kalp atış hızı değişimlerini takip edecek. Bu değerler, kullanıcının baz değerleriyle sürekli olarak karşılaştırılacak.

Google Pixel Watch 3, 13 Ağustos’ta tanıtılacak

Pixel Watch 3, 13 Ağustos’ta Pixel 9 serisi akıllı telefonlarla birlikte tanıtılacak. Saatin 41 mm versiyonu 349 dolar, 45 mm versiyonu ise 399 dolar karşılığında satılacak. LTE desteği isteyenlerin ekstra 100 dolar daha ödemesi gerekecek.