Teknoloji

Yeni sızıntı Google Pixel Watch 3’ün teknik özelliklerine ışık tutuyor

google pixel watch 3

Google Pixel Watch 3 akıllı saat 13 Ağustos’ta Pixel 9 serisi akıllı telefonlarla birlikte tanıtılacak. Akıllı saate dair dedikodu ve sızıntılar bir süredir etrafta dolaşırken, tanıtıma kısa bir süre kala da bunlara yenileri ekleniyor. En yeni sızıntı, Pixel Watch 3’ün teknik özelliklerine bir kez daha bakmayı sağlıyor.

Pixel Watch 3 de selefi Pixel Watch 2 gibi Qualcomm Snapdragon Wear 5100 işlemciyle gelecek. Burada Cortex-M33 çekirdeği de yine destekçi işlemci görecek. 2 GB RAM ve 32 GB eMMC depolama alanı da saatin özellikleri arasında sayılıyor.

41 mm versiyonda pil kapasitesinin Pixel Watch 2’ye kıyasla sadece 1 mAh artacağı görülüyor. 306 mAh olan pil kapasitesi 307 mAh oluyor. Bunun kullanıcılar tarafından fark edilemeyecek bir değişiklik olduğunu söyleyelim.

45 mm Pixel Watch 3 ise 420 mAh pilden enerjisini alacak. Yenileme hızı 60 Hz olan ekran da bu konuda selefini ikiye katlıyor. Bu hızın sabit olmadığını ve 1 ila 60 Hz arasında uyarlanabildiğini belirtmekte de fayda var.

Google Pixel Watch 3 2000 nit ekranla gelecek

Ekran parlaklığı ise 1 ila 2000 nit arasında değişecek. Bunun hem 41 mm hem de 45 mm versiyon için geçerli olduğunun altını çizelim. 13 Ağustos’taki tanıtım öncesinde Pixel Watch 3 hakkında yakında daha farklı detaylar da duymak sürpriz olmayacaktır.