Teknoloji

Google’ın yeni akıllı saati Pixel Watch 3 için resmi onaylar gelmeye başladı

google pixel watch 3

Google Pixel Watch 3, çok büyük ihtimalle Google’ın 13 Ağustos’taki yeni ürün lansman etkinliğinde gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken, akıllı saat şimdi de ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) tarafından onaylandı. Akıllı saatin iki farklı boyut seçeneğiyle onay alması, kullanıcıların karşısına Pixel Watch 3 ve Pixel Watch 3 XL olmak üzere iki modelin çıkabileceğini gösteriyor.

Kasa boyutunun küçük modelde 41 mm, büyük modelde ise 45 mm olacağı söyleniyor. Saatlerin LTE destekli versiyonlarının da olacağı belirtiliyor. Ultra Geniş Bant desteği de Pixel Watch 3’ün özellikleri arasında sayılıyor. Bluetooth, Wi-Fi, NFC ve GPS de saatte kullanıcıları karşılayacak.

Sertifika sürecinde ortaya çıkan bilgiler bunlarla sınırlı. FCC tarafından onay gelmesi, Pixel Watch 3’ün önümüzdeki ay tanıtılması ve satışa sunulması ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Google Pixel Watch 3 seleflerine benzer tasarımla gelecek

Daha önce sızan görseller, Pixel Watch 3’ün tasarımının Pixel Watch ve Pixel Watch 2’ye benzeyeceğini göstermişti. 41 mm Pixel Watch 3’te 307 mAh pilin bulunması bekleniyor. Bu da 41 mm Pixel Watch 2’ye kıyasla 1 mAh kapasite artışına tekabül ediyor.