Teknoloji

Son Google Pixel 9 sızıntısı Pro modeller arasındaki boyut farkını gösteriyor

google pixel 9

Google Pixel 9 hakkındaki sızıntılar artık pek şaşırtmıyor. Ancak bu yeni sızıntıların haber niteliği taşımadığı anlamına gelmiyor. Ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılan yeni görsellerde Pixel 9, Pixel 9 Pro ve Pixel 9 Pro XL modellerini görmek ve bu modellerin boyutlarını karşılaştırmak mümkün oluyor.

Pixel 9 Pro ve Pixel 9 Pro XL arasındaki yükseklik farkı paylaşılan görsellerde hemen fark ediliyor. Pixel 9 Pro’da 6.34 inç OLED, Pixel 9 Pro XL’de ise 6.73 inç OLED ekranın bulunduğu belirtiliyor. Ekran çerçeveleri iki modelde de benzer kalınlıktayken, ekran üstündeki yuvarlak delik her iki telefonda da 50 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

Diğer görsellerde Pixel 9 ve Pixel 9 Pro farklı renklerle görülüyor. Pixel 9 için siyah, beyaz, pembe ve yeşil, Pro versiyon içinse siyah, beyaz, pembe ve Hazel (ela) adını taşıyan renk seçenekleri sunuluyor.

Google Pixel 9 modelleri farklı kaplamalarla geliyor

Ayrıca her iki modelde de farklı kaplamalar bulunuyor. Pixel 9’da anodize alüminyum çerçeve bulunurken, 9 Pro/9 Pro XL’da parlak paslanmaz çelik kaplama görülüyor. Pixel 9 serisi 13 Ağustos’ta resmen gözler önüne çıkacak.