Teknoloji

Google Pixel 9 Pro ve Pro XL’in ABD fiyatları ortaya çıktı

google pixel 9 pro

Google Pixel 9 serisi hakkındaki sızıntılar son zamanlarda iyiden iyiye hız kazanmış durumda. Bu sızıntılar sayesinde serinin üyelerine dair pek çok detay resmi duyuru olmamasına rağmen biliniyor. Bilinenler arasına son olarak Google Pixel 9 Pro ve Pro XL modellerinin ABD’deki satış fiyatları eklendi.

Daha önce Pixel 9 serisinin tüm modellerinin Avrupa fiyatlarıyla ilgili bilgiler ortaya çıkmıştı. En yeni sızıntı Pixel 9 Pro ve Pro XL modellerinin ABD’deki fiyatlarına odaklanıyor.

google pixel 9 pro

Mobil operatör T-Mobile’dan sızdığı anlaşılan listeye göre, Pixel 9 Pro ABD’de 999.99 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak. Pixel 9 Pro XL’in başlangıç fiyatı ise 1199 olarak görülüyor. Hem 256 GB hem de 512 GB seçeneklerinin karşısında 1199 dolar yazması ise kafaları biraz karıştırıyor.

Google Pixel 9 Pro fiyatlarında kısa süreli bir kampanya yapabilir

Kısa süre önce Google’ın Avrupa’da Pixel 9’un 256 GB versiyonunu kısa bir süre için 128 GB fiyatıyla sunabileceği belirtilmişti. Benzer bir yaklaşımın Pixel 9 Pro modellerini de kapsayacak şekilde ABD’de de uygulanması sürpriz olmayacaktır.