Teknoloji

Google Pixel 9 Pro’nun tüm renk seçenekleri görüldü

google pixel 9 pro

Google’ın yeni Pixel telefonlarıyla ilgili sızıntılara sürekli olarak yenileri ekleniyor. Kısa süre önce Pixel 9, Pixel 9 Pro ve Pixel 9 Pro XL modelleri yan yana görülmüş, ardından da Pixel 9 Pro Fold modelinin ekran özellikleri sızmıştı. Şimdi de Google Pixel 9 Pro modelinin tüm renk seçeneklerini gösteren görseller internete sızdı.

Pixel 9 Pro’nun teknik özellikleri itibarıyla Pixel 9 Pro XL ile aynı yerde duracağını belirtmekte fayda var. İki telefon sadece boyutları itibarıyla birbirlerinden ayrılacak. Bu noktada Pixel 9 Pro’nun 13 Ağustos’ta tanıtılacağını hatırlatmakta fayda var.

Pixel 9 serisinin tüm üyeleri aynı kamera modülü tasarımına sahip. Burada oval metal modülü yine oval şeklindeki cam modül tamamlıyor. Geçmiş modellerden farklı olarak Pixel 9 serisinde kamera modülü arka paneli uçtan uca kaplamıyor.

Pixel 9 Pro’nun kalbinde Google’ın en yeni Tensor G4 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciye 16 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun renk seçenekleri Obsidyen (Siyah), Porselen (Beyaz), Roze ve Hazel (Fındık rengi) adını taşıyor.

  • google pixel 9 pro
  • google pixel 9 pro

Google Pixel 9 Pro, 50 megapiksel ana kamerayla gelecek

Pixel 9 Pro’da ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. 48 megapiksel telefoto ve 48 megapiksel ultra geniş açılı kamera da sistemi tamamlıyor. Google’ın Pixel 9 Pro’nun “küçük boyutlu amiral gemisi” olarak konumlandırdığını belirtmekte fayda var. Telefon Pixel 9 ile aynı boyutlara sahip.

İLGİLİ HABERLER